Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Freibergs ar divām rezultatīvām piespēlēm sekmē Zlīnas komandas uzvaru

Latviešu aizsargs Ralfs Freibergs svētdien veica divas rezultatīvas piespēles un palīdzēja viņa un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētajam Zlīnas PSG Berani tiks pie uzvaras Čehijas augstākās hokeja līgas mačā.

"PSG Berani" izbraukumā ar 5:1 (1:0, 2:1, 2:0) pārspēja Prāgas "Sparta" hokejistus.

Ar rezultatīvu piespēli šajā mačā izcēlās arī Kulda, kurš astoņas sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām palīdzēja Štēpānam Frišaram atklāt cīņas rezultātu. Savukārt Freibergs asistēja Zlīnas vienības ceturto un piekto vārtu guvumos.

Freibergs šajā mačā laukumā pavadīja 21 minūti un divas sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon latvietis astoņos mačos atzīmējies ar piecām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Kulda svētdien nospēlēja 19 minūtes un divas sekundes, kuru laikā uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās, veica divus metienus un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņš astoņās spēlēs guvis divus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt uzvaru svētdien izcīnīja uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas savā laukumā ar 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) pārspēja Vitkovices "Ridera".

Bukarts šai spēlei pieteikts nebija, bet Galviņš nospēlētajās 16 minūtēs un 43 sekundēs tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Citviet zaudējumu cieta aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas viesos ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) atzina Litvīnovas "Verva" pārākumu.

Cibuļskis laukumā pavadīja 20 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu, bloķēja četrus pretinieku raidījumus, nopelnīja divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt Bičevskis šim mačam nebija pieteikts.

Kopvērtējumā "Mountfield" un "Verva" ar 20 punktiem ir līderes, bet "Ocelārži" un "PSG Berani" ar deviņiem punktiem atrodas attiecīgi desmitajā un 11.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi