Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Galviņš aizmainīts uz Jugra; Reķis un Šehura pagarina līgumus

Rīgas Dinamo aizsargs Guntis Galviņš pēc paša vēlēšanās aizmainīts uz citu KHL klubu Hantimansijskas_ Jugra, _lai gan līgums ar Dinamo viņam bija spēkā arī uz nākamo sezonu. Tikmēr līgumus ar Rīgas klubu uz vienu sezonu pagarinājuši kanādiešu uzbrucējs Pols Šehura un aizsargs Arvīds Reķis, vēsta vienība.

Galviņš pēc sezonas izteicis vēlmi spēlēt citā KHL klubā un Dinamo vadība to respektējusi - aizsargs apmainīts pret 2013.gada KHL jauno spēlētāju drafta 1.kārtas izvēles tiesībām. Galviņš (27) Rīgā aizvadīja visas piecas KHL sezonas, kopumā 243 regulārā turnīra spēlēs gūstot 19 vārtus un atdodot 63 rezultatīvas piespēles. Savukārt 26 izslēgšanas turnīra mačos viņa kontā septiņas rezultatīvas piespēles. Aizvadīto sezonu Galviņš sāka kā Dinamo kapteinis, tomēr vēlāk šo amatu zaudēja un kādu laiku pat netika iekļauts sastāvā.

Hantimansijskas Jugra pēdējās trīs sezonas aizvadījis Latvijas izlases pamatvārtsargs Edgars Masaļskis, kuram līgums ar klubu šobrīd ir beidzies. 

Šehura (27) Dinamo pievienojās pagājušās sezonas ievadā, 43 regulārā čempionāta mačos iekrājot 28 (8+20) punktus. Savukārt Cerību kausa turnīrā viņš atzīmējās ar 12 (5+7) punktiem 13 spēlēs. Kanādieša rēķinā savulaik arī 92 spēlēs NHL.

Reķis (34) aizvadītā KHL regulārā turnīra 39 spēlēs tika pie 5 (1+4) punktiem, bet Cerību kausā savainojuma dēļ viņam tikai trīs spēles, kurās aizsargs guva divus vārtus. Šī bija viņa trešā pilnā sezona Dinamo rindās.

Jau vēstīts, ka 30.aprīlī par Dinamo galveno treneri apstiprināts Artis Ābols, kurš kopš 5.novembra bija galvenā trenera pienākumu izpildītājs. Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi