Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Girgensona pārstāvētā Sabres turpina kardinālas sastāva pārmaiņas, aizmainot vienu no uzbrukuma līderiem

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo Sabres aizmainījusi vienu no saviem līderiem Raienu O'Reiliju uz Sentluisas Blues komandu, pretī dabūjot trīs uzbrucējus.

Sabres darījumā ieguva čehu Vladimīru Sobotku, zviedru Patriku Berglundu un amerikāni Teidžu Tompsonu. Tāpat Bufalo vienība ieguvusi 2019.gada drafta pirmās kārtas izvēli un 2021.gada drafta otrās kārtas izvēli.

Pašlaik 27 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs O'Reilijs aizvadītajā sezonā 81 spēlē guva 24 vārtus un veica 37 rezultatīvas piespēles, būdams otrs ražīgākais spēlētājs komandā.

Viņš Sabres vienībā pavadīja iepriekšējās trīs sezonas, kurās pildīja komandas kapteiņa asistenta pienākumus. Pirms tam viņš NHL pārstāvēja Kolorādo Avalanche vienību.

Tikmēr 31 gadu vecais Sobotka aizvadītajā sezonā 81 mačā guva 11 vārtus un veica 20 rezultatīvas piespēles. NHL karjeru viņš uzsāka 2007.gadā, pārstāvot Bostonas Bruins, kur pavadīja trīs sezonas, bet nākamajos četros gados čehs bija Blues rindās. Turpinājumā Sobotka trīs sezonas spēlēja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kur pārstāvēja Omskas Avangard, bet pērn atgriezās Blues komandā.

Savukārt 30 gadus vecais Berglunds aizvadītajā sezonā 57 spēlēs guva 17 vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles. Viņš NHL aizvadījis desmit sezonas, kurās pārstāvējis Blues vienību.

Jaunākais no šīs trijotnes, 20 gadus vecais Tompsons, NHL debitēja aizvadītajā sezonā, kurā 41 spēlē guva trīs vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles. Daļu no sezonas viņš pavadīja arī Amerikas Hokeja līgā (AHL), 30 mačos gūstot astoņus vārtus un veicot desmit rezultatīvas piespēles.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā Sabres maiņas darījumā no Pitsburgas Penguins ieguva uzbrucēju Konoru Šīriju un aizsargu Metu Hanviku. Tāpat Sabres paspārnē nonākuši vārtsargi Kārters Hatons un Skots Vedžvuds, kā arī aizsargs Brendons Hikijs.

Sabres aizvadītajā sezonā bija vājākā NHL komanda, bet uzvarēja drafta loterijā un ar pirmo numuru izraudzījās zviedru aizsargu Rasmusu Dālinu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi