Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Girgensonam -3 Sabres pārliecinošā zaudējumā

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien neglāba Bufalo Sabres komandu no zaudējuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

Sabres savā laukumā ar rezultātu 1:6 (1:2, 0:4, 0:0) piekāpās Kolorādo Avalanche.

Bufalo komandā vārtus guva Sems Reinhārts, bet viesiem izcēlās Semjuels Žirārs, Valērijs Ņičuškins, Neizems Kadri, Andrē Burakovskis, Miko Rantanens un Ņikita Zadorovs. Burakovskim šajā mačā bija arī trīs rezultatīvas piespēles, bet divreiz vārtu guvumos asistēja Ņičuškins.

Keils Makars ar rezultatīvu piespēli Ņičuškina vārtos tika pie sava 38.punkta, kas ir Avalanche komandas (iepriekš - Kvebekas "Nordiques") aizsargu-debitantu sezonas rekords.

"Šodien bija slikta spēle. Nedomāju, ka to kādreiz teikšu, bet man šeit ir bijis daudz tādu spēļu. Tās nepavisam nav patīkamas. Neviens negrib piedalīties tādos mačos, kādu mēs šodien aizvadījām," pēc cīņas pauda Sabres aizsargs Rasmuss Ristolainens.

Veselības problēmu dēļ Bufalo vienībai nevar palīdzēt uzbrucēji Jūhans Lāšons un Kērtiss Lazārs, kā arī aizsargs Rasmuss Dālins.

Girgensons otrdien uz ledus pavadīja 13 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, pārtvēra vienu piespēli, zaudēja vienu ripu, piekāpās savā vienīgajā iemetienā un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Viņš šajā sezonā 53 spēlēs guvis deviņus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2. Desmit vai vairāk vārtus vienā sezonā Girgensons līdz šim iemetis tikai 2014./2015.gada sezonā, kas viņam bija otrā NHL karjerā. Togad uzbrucējs guva 15 vārtus.

Sabres nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad pret Detroitas Red Wings noslēgs piecu mājas spēļu sēriju.

Tikmēr uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas Senators mājās ar 2:3 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 0:2) pēcspēles metienu sērijā atzina Anaheimas Ducks pārākumu. Balcers pēc Visu zvaigžņu spēles nav saņēmis izsaukumu no Amerikas hokeja līgas.

Sabres ar 53 punktiem 53 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet uzreiz aiz tās ar 47 punktiem 53 dueļos ir Senators.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi