Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Girgensons un Sabres svin uzvaru; pārtrūkst Kolumbusas 12 spēļu punktu sērija

Panākumu savā laukumā sestdien NHL regulārā turnīra cīņā svinēja Zemgus Girgensons un Bufalo Sabres, kamēr vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets uz sava ledus piedzīvoja zaudējumu, pārtraucot 12 spēļu sēriju, kurās gūts vismaz viens punkts.

Sabres savā laukumā ar 3:2 pamatlaikā pārspēja Floridas Panthers, lai gan izdarīja teju divreiz mazāk metienu kā viesi (18 pret 34).

Pirmajos divos periodos mājinieki iemeta trīs bezatbildes ripas, izceļoties Henri Jokiharju, Konoram Šīrijam un Semam Reinhārtam. Spēles 53. minūtē vārtus guva arī Florida, bet 70 sekundes pirms pamatlaika beigām jau spēja pietuvoties līdz 2:3. Atlikušajā laikā gan Sabres uzvaru prata nosargāt, vārtsargam Linusam UIlmarkam atvairot 32 metienus. Šī Bufalo komandai bija otrā uzvara pēc četru zaudējumu sērijas.

Girgensons uz ledus pavadīja 16 minūtes un 50 sekundes, tostarp divas minūtes mazākumā. Latvieša kontā viens metiens un divi spēka paņēmieni. 

 

Tikmēr Kolumbusā pārtrūka vietējās Blue Jackets komandas 12 spēļu gūto punktu sērija, kuru pagarināt pēdējos divos mačos ar pirmajām uzvarām NHL karjerā palīdzēja arī Merzļikins. Kolumbusa ar 2:3 pamatlaikā piekāpās Sanhosē Sharks.

Šoreiz izšķirošais izrādījās otrais periods, kurā Sharks hokejisti divreiz pārspēja Merzļikinu, bet Blue Jackets atbildēja ar Zaka Verenska vārtiem. Trešā perioda izskaņā Merzļikins kapitulēja trešo reizi un, lai gan Verenskis tūdaļ vēl panāca 2:3, laika glābties bija pārāk maz. Elvim šoreiz 25 atvairīti metieni no 28. Arī šoreiz viņa dublieris bija tautietis Matīss Kivlenieks.

 

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika spēles arī Teodoram Bļugeram un Pitsburgas Penguins, kas viesosies Monreālā pie Canadiens, bet Rūdolfs Balcers un Otavas Senators uzņems Tampabejas Lightning.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi