Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Gudļevskim uzvara un pirmās zvaigznes gods AHL mačā; Jevpalovam vārti

Pie uzvaras un pirmās zvaigznes goda svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā tika latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kamēr Ņikita Jevpalovs izcēlās ar vārtu guvumu.

Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas Crunch vienība svētdien izbraukumā ar 3:2 (0:1, 1:2, 1:0) pārspēja Jūtikas Comets hokejistus.

Latviešu vārtsargs šajā mačā atvairīja 39 no 41 pretinieku metiena un tika nosaukts par šīs cīņas pirmo zvaigzni.

Gudļevskis šosezon 25 mačos vidēji ielaidis 2,67 ripas un atvairījis 89,4% pretinieku metienus. Tiesa, latvietis pēdējā laikā zaudējis Crunch komandas pirmā vārtsarga vietu.

Tikmēr citā mačā uzvaru guvusi arī Jevpalova pārstāvētā Sanhosē Barracuda, kas savā laukumā ar 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) apspēlēja Ontario Reign.

Jevpalovs šajā mačā izcēlās ar vārtu guvumu, jo spēles 44.minūtē iemeta Barracuda trešos vārtus, tobrīd panākot 3:1. Latvijas hokejists šo cīņu noslēdza ar diviem metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Jevpalovs 41 mačā guvis astoņus vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, izpelnīdamies pozitīvu lietderības koeficientu +8. Zīmīgi, ka tikpat rezultativitātes punktus (14) viņš savāca pa visu iepriekšējo AHL sezonu kopā, kad aizvadīja 60 spēles.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Atlantijas divīzijas un visas līgas līdere ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins komanda, kas 50 mačos tikusi pie 75 punktiem. Ziemeļu divīzijā ar 59 punktiem 49 mačos līdere ir Crunch, bet Barracuda ar 58 punktiem 42 spēlēs atrodama Klusā okeāna divīzijas pirmajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi