Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Gudļevskis paliek nepārspēts NHL pārbaudes spēlē

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis ceturtdien atvairīja 21 metienu un palika nepārspēts Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē, kurā viņa pārstāvētā Tampabejas Lightning komanda ar rezultātu 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) savā laukumā pārspēja Floridas Panthers hokejistus.

Kamēr Lightning pirmajiem diviem numuriem Benam Bišopam un Andrejam Vasiļevskim joprojām tiek dota atpūta pēc nesen aizvadītā Pasaules kausa, iespēja sevi pierādīt ir Gudļevskim, kurš ceturtdien atstāja savus vārtus neieņemtus.

Aizvadītajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem iemeta Džeremijs Morins un Breidens Points.

Gudļevskis otrdien devās laukumā arī Lightning pirmajā mačā, kurā ar 2:3 tika zaudēts Karolīnas Hurricanes vienībai. Toreiz latvietis sargāja vārtus cīņas pirmajā pusē, atvairot 18 no 20 metieniem, bet dueļa vidū pēc nospēlētām 30 minūtēm un 26 sekundēm, kad tika ielaisti otrie vārti, Gudļevska vietu ieņēma Edamss Vilkokss, kurš turpinājumā atvairīja 11 no 12 metieniem.

"Katru gadu redzam kā vārtsargi progresē. Gudļevskis progresē visos aspektos," pēc mača par latvieti teica Lightning galvenais treneris Džons Kūpers.

Kopā ar Panthers komandu joprojām ir arī latvietis Rihards Bukarts, tomēr viņš šajā mačā nebija pieteikumā.

Citā spēlē latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pieveica Toronto Maple Leafs. Tomēr Girgensons, kurš bija piedalījies pirmajās divās Sabres pārbaudes spēlēs, šoreiz laukumā nedevās.

Turpinoties treniņnometnēm, NHL klubu rīcībā pagaidām joprojām ir pieci Latvijas hokejisti. Spēlēšana galvenajā komandā pagaidām ir garantēta vienīgi Girgensonam, par vietu Lightning vārtos cīnās Kristers Gudļevskis, vēl uzbrucējs Ņikita Jevpalovs ir Sanhosē Sharks treniņnometnē, cits uzbrucējs Teodors Bļugers ir ar Pitsburgas Penguins, bet Bukarts atrodams Panthers treniņnometnē.

Tikmēr uzbrucēji Rodrigo Ābols un Mārtiņš Dzierkals, kuri piedalījās attiecīgi Vankūveras Canucks un Toronto Maple Leafs treniņnometnēs, pirmdien tika atskaitīti no NHL klubiem un ir devušies uz savām komandām junioru līgās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi