Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Andrejs Vasiļevskis tika galā ar 21 pretinieku raidījumu, palīdzot Tampas komandai uzvarēt Sentluisu

Gudļevskis paliek uz rezervistu soliņa Lightning uzvarā

Latviešu hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis ceturtdien pirmo reizi sezonā tika pieteikts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlei, bet viņa pārstāvētā Tampabejas Lightning, gan ar krievu Andreju Vasiļevski vārtos, tika pie panākuma, savā laukumā ar 5:2 (0:2, 2:0, 3:0) pārspējot spēcīgo Sentluisas Blues vienību. Tikmēr zaudējumu piedzīvoja Zemgus Girgensons un Bufalo Sabres.

Kā ziņots, savainojumu guvis Lightning pamatvārtsargs Bens Bišops, kas kluba vadībai lika izšķirties par sezonu neveiksmīgi sākušā Gudļevska izsaukšanu no Amerikas Hokeja līgas (AHL). Tiek ziņots, ka Bišops varētu nespēlēt vairākas nedēļas.

Aizvadītajā spēlē Blues jau pirmajā periodā Vasiļevska sargātajos vārtos iemeta divas ripas, turklāt tas notika spēles 15.minūtē ar 32 sekunžu starpību. Otrajā periodā Lightning atbildēja ar divām ripām, trešā sākumā pirmo reizi izvirzījās vadībā (3:2), bet pēdējo 100 sekunžu laikā guva vēl divus vārtus, svinot panākumu.

Uzvarētāju labā divi vārti un rezultatīva piespēle Džonatanam Druinam, savukārt Vasiļevskis tika galā ar 21 no 23 pretinieku metieniem. Zīmīgi, ka šobrīd savainojumus ārstē virkne Lightning uzbrukuma zvaigžņu - kapteinis Stīvens Stemkoss, Ņikita Kučerovs, Ondržejs Palāts un Raiens Kelehens.

Tikmēr neveiksmi piedzīvoja Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda, kas savā laukumā ar 1:3 otro reizi piecu dienu laikā piekāpās Karolīnas Hurricanes

Girgensons spēlēja 13 minūtes un trīs sekundes, pa vārtiem nemeta, izdarīja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, maču beidzot ar neitrālu lietderības rādītāju. Pirmajā periodā pret viņu tika pārkāpti noteikumi, taču Sabres skaitlisko vairākumu nerealizēja.

Latvijas hokejists pēdējās septiņās spēlēs nav ticis pie rezultativitātes punktiem, bet šosezon 32 spēlēs guvis divus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles, iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -4.

Lightning komanda ar 34 spēlēs iekrātiem 37 punktiem Austrumu konferencē ieņem devīto vietu. Nākošo spēli Lightning aizvadīs jau piektdien, viesos tiekoties ar Vašingtonas Capitals.

Tikmēr Sabres ar 32 spēlēs iekrātiem 32 punktiem ieņem 14.vietu šajā pat konferencē. Bufalo nākamajā spēlē piektdien viesosies pie Ņujorkas Islanders.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi