Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gudļevskis un Berjlunds pametīs Dinamo

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas Dinamo padomes priekšsēdētājs Juris Savickis pirmdien sarunā ar laikrakstu Latvijas Avīze (LA) atklāja, ka Latvijas komandā vairs nespēlēs vārtsargs Kristers Gudļevskis un uzbrucējs Jākobs Berjlunds.

"Varu apstiprināt, ka Gudļevskis un Berjlunds vairs nebūs Dinamo. Šovakar pret SKA vārtos stāvēs Andrejs Makarovs, bet otrs vārtsargs būs Aleksandrs Salāks, kurš jau ir ieradies Rīgā," stāstīja Savickis. "Paskatīsimies, kādā ir forma un kad varētu spēlēt, bet līgums noslēgts līdz sezonas beigām."

Savickis norādīja, ka pieņemtais lēmums nav bijis viegls, bet Gudļevska nestabilais sniegums bijis neapmierinošs.

Savukārt aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka neviens no augstāk pieminētajiem hokejistiem komandu vēl nav pametis, jo Berjlunds pirmdien no rīt bija uz ledus kopā ar komandu. Šajā treniņā gan nepiedalījās Gudļevskis.

Gudļevskis šosezon laukumā devās deviņās no desmit spēlēm, atvairot vien 86,3% metienu, vidēji ielaižot 3,45 vārtus spēlē. Tikmēr Berjlunds astoņās spēlēs izcēlās ar trim gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Lai arī Berjlunda sniegums nebija tik vājš, galvenais treneris Ģirts Ankipāns iepriekš jau vairākkārt norādīja, ka spēlētājam bijušas problēmas aprast ar KHL spēles stilu un citām specifikām.

Dinamo rīcībā patlaban ir trīs vārtsargi, jo savu pozīciju saglabājis Maksims Tretjaks, tomēr Savickis neslēpa, ka tuvākajā laikā vienību varētu pamest vēl kāds spēlētājs.

"Šobrīd konkrētāk negribētu atklāt. Šovakar spēlējam, rīt būs padomes sēde un ir izdomāti vairāki tālākie soļi," noslēpumains bija Savickis. "Meklējam arī kādu uzbrucēju - izskatām kandidātus. Komandu veidosim pamatīgāku - ar izmaiņām, ko pieprasa dzīve."

Savickis sarunā ar LA arī uzsvēra, ka Ankipāns par savu amatu vēl var būt drošs, jo kluba vadība viņam pilnībā uzticoties.

Pirmdien Dinamo mājās plkst.19.30 tiksies ar titulēto Sanktpēterburgas SKA.

Rīgas Dinamo desmit spēlēs ieguvusi vien sešus punktus, ieņemot pēdējo vietu Rietumu konferencē. Komanda jau devusies divos izbraukumos, kuros kopumā aizvadīja sešas spēles, tomēr pie punktiem tikt neizdevās.

Top komentāri

Vecux
V
Varbūt nebija pats stabilākais. Bet, ja komanda vidēji iemet 0,2 vārtus spēlē, diez vai pie vainas ir vārtsargi. :)
Nuja
N
Čekists savickij.
:(
:
Spēles šosezon klātienē redzējis neesmu, bet noprotu, ka aizsargi varēja palīdzēt krietni vairāk. Nav īstas pārliecības par Savicka kritikas objektivitāti... Domājams, ka Kristeram kādā jaudīgākā komandā ies daudz labāk. Lai veicas gan Kristeram, gan dinamiešiem!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi