Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Habarovskas Amur KHL regulārajā čempionātā pārlidojumos veiks 108 tūkstošus kilometru

Jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā pārlidojumiem visvairāk būs pakļauta Habarovskas Amur komanda, kas regulārā čempionāta laikā kopsummā mēros aptuveni 108 000 kilometru.

Kā atklājis KHL viceprezidents Vladimirs Šalajevs, 13 no 26 līgas komandām pārlidojumos veiks attālumu, kas pārsniedz ekvatora garumu.

Lielas korekcijas pārlidojumu apjomā Austrumos bāzētajām komandām ieviesusi Čehijas komandas Prāgas Lev iesaistīšanās līgā, jo no Habarovskas līdz Prāgai jāmēro 7680 kilometri.

Tas KHL padara par pārlidojumiem bagātāko hokeja līgu pasaulē, pārspējot arī Nacionālo hokeja līgu (NHL), apgalvo Šalajevs. Salīdzinājumam - no Maskavas līdz Ņujorkai jāmēro 7510 kilometri.

Amur tādējādi atkal kļuvusi par komandu, kurai jāmēro vislielākais kilometru skaits. Otrajā vietā seko Novokuzņeckas Metallurg un Sanktpēterburgas SKA vienības, kas pārlidojumos mēros 60 000 kilometru.

55 000 kilometru lidmašīnā veiks Novosibirskas Sibirj un Lev komandas, bet vismazākais kilometru skaits būs jāmēro Jaroslavļas Lokomotiv vienībai, kurā spēlē latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, - 35 000 kilometru.

Nākamās sezonas KHL regulārais čempionāts sāksies 4.septembrī ar maču starp aizvadītas sezonas Gagarina kausa finālistiem Maskavas Dinamo un Omskas Avangard. Tikmēr Rīgas Dinamo sezonu sāks divas dienas vēlāk Prāgā, kur tiksies ar vietējo Lev komandu, kuras ģenerālmenedžeris ir Normunds Sējējs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi