Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Holts un vēl divi Avtomobilist leģionāri tomēr varētu spēlēt mačā ar Rīgas Dinamo

Trīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jekaterinburga_s Avtomobilist leģionāri, ieskaitot bijušo Rīgas Dinamo_ vārtsargu Krisu Holtu, tomēr varētu doties laukumā piektdienas regulārā čempionāta spēlē Liepājā pret Latvijas vienību.

Kā ziņots, portāls Nr2.ru vēstīja, ka četriem Avtomobilist komandas leģionāriem otrdien radās nopietnas problēmas uz Ukrainas un Krievijas robežas. Otrdienas vakarā klubs sociālajā tīklā Twitter vēstīja, ka Holts, kanādiešu aizsargs Braņislavs Mezejs, slovāku uzbrucējs Rastislavs Špirko un čehu uzbrucējs Kamils Pirošs palikuši Ukrainā, jo viņiem nav noformētas darba vīzas.

Tiesa, pati Avtomobilist komanda šādu informāciju kategoriski noliedza.

"Informācija, ka Avtomobilist spēlētāji tikuši aizturēti uz Ukrainas un Krievijas robežas, nav patiesa. Tās ir tikai baumas. Starp viņiem minēts, piemēram, arī Pirošs, kuram pašlaik ir trauma, bet Holtam dota iespēja atpūsties, tāpēc viņš trešdien nespēlēs pret Maskavas Spartak," otrdien izteicās kluba vadības pārstāvis Vjačeslavs Potehins.

Vēl ceturtdien no rīta Holts savā Twitter kontā veica ierakstu, ka jānotiek brīnumam, lai viņš un vēl divi Avtomobilist leģionāri nokļūtu Latvijā, taču jau pāris stundas vēlāk vārtsargs rakstīja, ka viņi tomēr varētu ierasties uz spēli Liepājā.

"Izskatās, ka brīnums varētu notikt. Mēs tagad plānojam to, lai laicīgi paspētu uz spēli Latvijā. Turam īkšķus," rakstīja Holts, kurš pašlaik atrodoties Prāgā.

Noprotams, ka kopā ar Holtu uz maču Liepājā ieradīsies arī Mezejs un Špirko, bet traumu guvušais Pirošs spēlē nepiedalīsies.

Jau vēstīts, ka Holts Rīgas Dinamo komandā pavadīja iepriekšējās divas sezonas, bet vasarā pārcēlās uz vienu no līgas pastarītēm Avtomobilist, kur kļuvis par neapstrīdamu komandas pirmo numuru.

Rīgas Dinamo un Avtomobilist pašlaik ieņem pēdējās divas vietas līgas kopējā ieskaitē. Dinamo ar 17 punktiem 20 spēlēs atrodas pēdējā, 14.pozīcijā Rietumu konferencē, bet Avtomobilist ar 13 punktiem 19 mačos ir pēdējā, 12.vietā Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi