Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 21. jūnijs
Monvīds, Egita, Emīls

Hosa: Gribējās uzvarēt, man bija iespēja pēcspēles metienos, diemžēl neizdevās

Marcelam Hosam atgriešanās Rīgas Dinamo neizdevās tik skanīga, kā to cerēja līdzjutēji un vēlējās hokejists, taču slovāku uzbrucējs, kurš pēc nepilnu divu gadu pārtraukuma atkal pārstāv Latvijas kluba krāsas, cer, ka turpinājumā, kad viņš pilnībā iejutīsies jaunajos apstākļos, komandai klāsies labāk.

Iespēju jau pirmajā spēlē Rīgas komandā cīnīties pret bijušajiem komandas biedriem no Maskavas Hosa uztvēra kā dzīves sagādātu joku. "Bija interesanti, pirmā spēle atkal Rīgā un pret Spartak. Gribējās uzvarēt, diemžēl zaudējām. Pēcspēles metienos man bija iespējas, taču šoreiz neizdevās. Tāds ir hokejs, jāskatās uz priekšu," pēc zaudētā mača aģentūrai BNS sacīja hokejists.

Hosa atzina, ka viņam vēl vajadzīgs laiks, lai iepazītos un saprastu komandas taktiskās nianses, kuras kopš viņa aiziešanas, mainoties treneriem, ir kļuvušas citas. "Atbraucu tikai vakar [trešdien], un šī ir tikai otrā diena Rīgā. Ar komandu bijis viens treniņš, tāpēc neko daudz par jauno treneru taktiku nevaru teikt. Jāpiedalās treniņos, jāskatās un jāmācās, un tad varēs teikt, vai šajā ziņā ir atšķirības no iepriekšējā laika," pastāstīja slovāks.

Kādam laikam arī jāpaiet, lai pierastu pie jaunajiem maiņas partneriem. "Tas nav grūti un ilgstoši, taču ir vajadzīgs laiks, jātiek skaidrībā ar komunikāciju uz ledus, jāsaprot, ko viņi grib no manis un ko es gribu no viņiem. Vajag dažus treniņus, un viss būs kārtībā," Hosa neslēpa optimismu, ka ar jaunajiem maiņas biedriem atradīs kopīgu valodu.

Uzbrucējs nepretendē uz noteiktu spēles laiku, jo to, cik katram atrasties laukumā, nosaka treneri. Pirms ierašanās Rīgā Hosa nedaudz ilgāk par nedēļu nebija nopietni trenējies, tāpēc viņam vēl jāieiet ritmā un jāatgūst labākā sportiskā forma, taču arī tas ir laika jautājums, ko strādājot var atrisināt. Par Maskavā pavadīto laiku, tur iekrāto statistiku, arī negatīvo lietderības koeficientu (-16) un iemesliem, kāpēc vajadzējis šķirties, viņš stāstīt nevēlējās, jo tā jau ir pagātne.

"Galvenais, ka tagad esmu laimīgs, jo nonācu Rīgā. Es gribēju te atkal spēlēt, un mani gribēja šeit redzēt. Baumas par citām vienībām ir vienmēr, taču esmu šeit, tāpēc nav vērts runāt, vai man bija citi piedāvājumi no "Atlant" un citām komandām. Kopš tā laika, kad iepriekš te spēlēju, puiši ir progresējuši, kļuvuši pieredzējušāki, un tas komandai un tās nākotnei nāk tikai par labu," Hosa uzskata, ka Dinamo potenciāls ir tikai pieaudzis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi