Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Indrašis atgriežas ar rezultatīvu piespēli, bet neglābj Maskavas Dinamo no zaudējuma

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis svētdien aizvadīja savu pirmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli trīs nedēļu laikā un veica rezultatīvu piespēli, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Maskavas Dinamo izcīnītu uzvaru.

Magņitogorska (Krievija), 29.dec., LETA. Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis svētdien aizvadīja savu pirmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli trīs nedēļu laikā un veica rezultatīvu piespēli, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" izcīnītu uzvaru.

Maskavieši viesos ar 4:5 (1:3, 1:0, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Magņitogorskas Metallurg pārākumu, pārtraucot četru uzvaru sēriju.

Indrašim 6.decembra spēlē tika salauzts deguns un trīs nedēļas pēc traumas gūšanas viņš atgriezās laukumā. Latvijas uzbrucējs 11.minūtē ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Mihailam Grigorjevam panākt 1:1, taču trīs minūtes vēlāk mājinieki atgriezās vadībā un pēcāk panāca 3:1. Viesi atspēlējās un bija vadībā mača pēdējā minūtē, taču septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām Tomāšs Filipi panāca 4:4.

Spēle turpinājās pagarinājumā, kurā vārti netika gūti, līdz ar to cīņas uzvarētāja tika noskaidrota pēcspēles metienu sērijā. Tajā ar 2:0 uzvarēja mājinieki, kuri bija pārāki arī visā mačā. Indrašis izpildīja "bullīti", taču viņa metienu neitralizēja Vasīlijs Košečkins.

Indrašis šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja divos iemetienos un tika pie divām soda minūtēm. Viņš šosezon 30 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Tikmēr piecu uzvaru sērija pārtrūka uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas Spartak komandai, Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajiem vīriem viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpjoties Soči vienībai.

Daugaviņš 18 minūtēs un 22 sekundēs zaudēja savā vienīgajā iemetienā, bet Karsums 15 minūtēs un 21 sekundē vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un uzvarēja divos no četriem iemetieniem.

Karsums šosezon 34 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, bet Daugaviņam 39 dueļos ir astoņi vārti un 16 rezultatīvas piespēles.

Dinamo ar 56 punktiem 43 spēlēs ir trešā Rietumu konferencē, bet Spartak ar 54 punktiem 42 cīņās ieņem ceturto pozīciju.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi