Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Indrašis uz gadu pagarina līgumu ar Rīgas Dinamo

Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis uz gadu pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas Dinamo, aģentūrai R-Spor pastāstījis sportista aģents Aleksandrs Černihs. Pagājušajā sezonā Indrašis 53 mačos guva 11 vārtus un izpildīja 12 rezultatīvas piespēles, bet nupat aizvadītajā pasaules čempionātā 26 gadus vecais Indrašis tika pie diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

"Indrašis pieņēma Dinamo komandas kvalifikācijas piedāvājumu un pagarināja līgumu uz vienu sezonu. Ar spēlētāju izlēmām, ka šis variants šobrīd ir pieņemamākais," paudis Černihs.

Kā ziņots, pēc aizvadītās sezonas Rīgas Dinamo komanda atkal gandrīz visiem saviem spēlētājiem ļāva kļūt par brīvajiem aģentiem - 31 spēlētājs starpsezonā nokļuva neierobežoti brīvā aģenta statusā, bet deviņi kļuva par ierobežoti brīvajiem aģentiem.

Tiesa, šādi Rīgas "Dinamo komanda rīkojusies arī citus gadus, vēlāk saslēdzot līgumus ar hokejistiem.

LETA jau vēstīja,ka neierobežoti brīvā aģenta statusu izmantoja aizsargs Oskars Cibuļskis, kļūstot par uzbrucēja Andra Džeriņa komandas biedru Čehijas augstākās līgas vienībā Hradeckrālovas Mountfield. Džeriņš un Cibuļskis kopā ar vārtsargu Elvi Merzļikinu tika nosaukti par trim Latvijas izlases labākajiem hokejistiem nesenajā pasaules čempionātā.

Kā vēstīts, Rīgas Dinamo savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

Top komentāri

Liela
L
labuma no šī slīmesta, kuram nepatīk trenēties, nav. Augstas klases sportists var būt tikai tas, kurš nemitējas sevi pilnveidot - nevis tā kā "Dinamo" sliņķu varza...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi