Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Internetā ažiotāža par biļetēm uz Rīgas Dinamo spēlēm

Biļetes uz hokeja komandas Rīgas Dinamo mājas spēlēm 22.un 23.martā pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Balašihas HK MVD šodien tika "izķertas" stundas laikā, lai arī iepriekš daudzi hokeja līdzjutēji sūkstījās par augstajām cenām.

Tostarp tirdzniecība dažādos sludinājumu portālos zeļ un plaukst. Populārākajos sludinājumu serveros atrodami piedāvājumi iegādāties biļetes gan uz 22., gan 23.marta spēli, un biļetes tiek pārdotas gan par nominālvērtību, gan ar nelielu uzcenojumu, gan arī par dubultu maksu.

Daži pārdevēji piedāvā pat 10 biļetes uz katru spēli, novērojusi aģentūra BNS.

Uz Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas izslēgšanas jeb play-off spēlēm biļetes maksā no 5 līdz 20 latiem. Dienu iepriekš kluba vadība paziņoja, ka, "novērtējot līdzjutēju milzīgo atbalstu komandai, pieņēma lēmumu nepaaugstināt biļešu cenas".

Rīgas Dinamo preses sekretārs Jānis Stepītis skaidro, ka dažādi varianti tika izskatīti, jo, turpinoties turnīram, pieaug arī kluba izdevumi, tajā skaitā saistības pret Arena Rīga. "Vidusmēra cilvēkam varbūt tās ir augstas, bet cenas ir tādas, kādas tās ir. Klubam ir papildus izmaksas un play-off ir play-off. Varu teikt, ka NHL play-off spēles ir galvenais ienākumu avots - ja klubs tik tālu netiek, tam ir lieli zaudējumi," stāsta J.Stepītis.

Viņš nevarēja pateikt, vai biļešu cenas palielināsies gadījumā, ja Rīgas Dinamo uzvarēs HK MVD un turpinās cīņu par Gagarina kausu: "Neviens par nākamajām kārtām nerunā, ja šī pat vēl nav sākusies. Tas nebūtu korekti kaut vai tikai no sportiskā viedokļa."

J.Stepītis apliecināja, ka, tiklīdz uz 22. un 23.marta spēlēm būs izpirktas visas sēdvietas, klubs laidīs pārdošanā arī papildus stāvvietu biļetes, kuras maksās piecus latus.

"Biļešu servisa" tirdzniecības punktā jau nepilnu stundu pēc biļešu pārdošanas sākuma, kas bija plkst 12.00, aģentūrai LETA apgalvoja, ka biļetes uz 22.martā gaidāmo spēli jau ir pārdotas. Savukārt uz 23.marta spēli atlicis "ļoti maz" biļešu.

Biļešu iegāde internetā sākumā bija ļoti apgrūtināta, jo tirgotāja mājaslapa ir pārslogota lielās intereses dēļ. Fanu rindas izveidojušās arī pie "Biļešu servisa" kasēm. LETA vēsta, ka lielākā bijusi tirdzniecības centrā "Alfa", kurā rindā pēc biļetēm pie kases stāvējuši ap 50 cilvēku.

(papildināta ar 2.un 3.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi