Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Irbe: Uz Masaļska atgriešanos nevajadzētu paļauties

Ilggadējais Latvijas izlases vārtsargs, pašreizējais Rīgas Dinamo vārtsargu konsultants Artūrs Irbe intervijā izdevumam Sport Diena atzinis, ka pēc negadījuma ar Edgaru Masaļski situācija Latvijas valstsvienībā, gaidot olimpiskās kvalifikācijas turnīru februārī, ir nepatīkama.

“Nevajadzētu paļauties uz Edgara spēlēšanu olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā. Ja tā notiks, tad tas būs kā patīkams pārsteigums,” uzskata Irbe. “Esam palikuši ar vienu pieredzējušu vārtsargu Sergeju Naumovu. Viņš gan joprojām labi spēlē, un neredzu iemeslu, kāpēc lai izlases treneri neliktu uz Sergeja kārti. Dinamo Juliuss Šuplers uzticas pieredzējušiem spēlētājiem, tāpēc var prognozēt, ka Sergejam līdz februārim būs pietiekami daudz spēles laika, par spīti tam, ka komandas vadība ir paziņojusi par jauna vārtsarga meklēšanu.”

Irbe stāsta, ka hokeja vārtsargiem ceļgala un potītes savainojumi ir visnepatīkamākie. “Laukuma spēlētāji var izmantot speciālus fiksatorus, taču vārtsargi tos nevar lietot, jo tas ierobežo kustības. Edgaram nebūs viegli izdarīt slidošanas kustības. Jāņem vērā, ka viss ķermeņa svars gulstas uz potīti, turklāt nodarbības uz ledus jāsāk ļoti uzmanīgi. Saasinot situāciju, var sākties neatgriezenisks process. Pastāv liels riska faktors.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi