Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jāgrs apsteidzis Rīgas Dinamo hokejistu Hosu labāko vārtu guvēju sarakstā

Slavenais čehu hokejists Jaromīrs Jāgrs ir kļuvis par Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) šā brīža labāko vārtu guvēju. Līdzšinējās 13 spēlēs viņš ir guvis desmit vārtus, turklāt pēdējās sešās spēlēs viņš pārspējis pretinieku vārtsargus astoņas reizes un izdarījis trīs piespēles. Omskas Avangard hokejista rēķinā kopumā ir piecas rezultatīvas piespēles, kas viņu ar 15 punktiem ierindo trešajā vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, bet izdarīto metienu skaita ziņā (56) viņš ir pārliecinošs līderis.

Līgas labākā vārtu guvēju sarakstā uz otro vietu atkāpies Rīgas Dinamo krāsas pārstāvošais slovāku uzbrucējs Marsels Hosa, kurš līdzšinējās 11 spēlēs ir guvis deviņus vārtus. Hosa atgūt pirmo vietu varēs jau šovakar, kad Rīgas Dinamo tiksies ar Maskavas Dinamo. Hosas rēķinā ir arī trīs rezultatīvas piespēles un ar 12 punktiem viņš atrodas dalītajā sestajā vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Rezultatīvākais spēlētājs ar 17 (6+11) punktiem ir Sergejs Mozjakins no Atlant vienības, kuram ar 16 (8+8) punktiem seko Jans Mareks no Magņitogorskas Metallurg.

Rīgas Dinamo komandā rezultatīvākie spēlētāji aiz Hosas ir Mets Elisons ar 8 (2+6) punktiem, Marks Hartigans ar 6 (2+4) punktiem un Aleksandrs Ņiživijs ar 4 (2+2) punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi