Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Jaunais hokejists Arnicāns pievienojies Šveices čempioniem Lions

Jaunais latviešu hokeja talants Kristers Arnicāns noslēdzis divu gadu līgumu ar Šveices nacionālās līgas (NLA) labāko hokeja komandu Cīrihes Lions.

2000. gadā dzimušais Kristers līdz šim spēlējis Jūrmalas SS/HK Tukums komandā. 2014./15. gada sezonā Latvijas Bērnu un jaunatnes čempionātā Kristers 20 spēlēs guva 26 vārtus un atdeva 28 rezultatīvas piespēles, bet 2013./14. gada sezonā hokejista kontā 50 vārti un 21 piespēle 22 spēlēs. 

Šveices speciālisti pēc nopietnām pārbaudēm piedāvājuši Kristeram noslēgt līgumu ar Cīrihes Lions jauniešu komandu uz diviem gadiem ar iespēju pagarināt vēl uz trim pēc pušu savstarpējas vienošanās.

Cīrihes klubam saskaņā ar līgas noteikumiem ir atļauts komandai piesaistīt vien divus leģionārus. Klubā jau spēlē viens Austrijas spēlētājs, kas nozīmēja, ka uz vienīgo brīvo vietu sastāvā nākamajai sezonai šogad konkurence bija ļoti nopietna. Kristers šajā sacensībā ieguva komandas uzticību, apsteidzot astoņus kandidātus no Latvijas,  deviņus Čehijas un piecpadsmit Austrijas jaunos hokeja talantus.

Cīrihes Lions ir Šveices nacionālās A līgas līderkomanda, kas aizvadītajā sezonā triumfēja nacionālajā čempionātā. Kopā Cīrihes klubs kopš tā dibināšanas 1930. gadā ieguvis 50 dažādu čempionātu trofejas. Cīrihes komanda ir Šveices lielākā hokeja organizācija ar kopumā 29 pieaugušo, kadetu un jauniešu, kā arī dāmu komandām, kuras demonstrē pārliecinošu sniegumu savos čempionātos. Šajā komandā līdz līguma noslēgšanai ar NHL komandu Vankūveras Canucks savu profesionālo karjeru aizvadīja arī cits Latvijas hokejists Ronalds Ķēniņš.

Top komentāri

Rihards
R
skaidrs, ka viņš nekonkurēs uz vietu pirmajā komandā, spēlēs pie junioriem! Lai veicas!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi