Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jevpalovam vārtu guvums un otrās zvaigznes gods uzvarētā AHL spēlē

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs ceturtdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, bet viņa pārstāvētā Sanhosē Barracuda svinēja uzvaru.

Barracuda savā laukumā ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) pārspēja Sandjego Gulls komandu. Jevpalovs ar vārtu guvumu atzīmējās otrā perioda otrajā minūtē, kad panāca 2:0.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, cīņu noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Viņš tika atzīts par spēles otro zvaigzni uzreiz aiz Barracuda vārtsarga Troja Grosenika, kurš atvairīja 38 no 39 pretinieku mestajām ripām.

Jevpalovs ar rezultativitātes punktiem atzīmējās trešo spēli pēc kārtas. Viņš šosezon 39 spēlēs guvis septiņus vārtus, veicis sešas rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +8.

Tikmēr citā AHL spēlē uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins komanda savā laukumā ar 0:4 (0:0, 0:4, 0:0) piekāpās Sentdžonsas IceCaps.

Bļugers šajā spēlē bija visaktīvākais komandā, izpildot piecus metienus pa vārtiem. Spēli viņš noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Latviešu uzbrucējs šosezon 26 mačos iemetis piecus vārtus, veicis desmit rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +14.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Atlantijas divīzijas un visas līgas līdere ir Penguins komanda, kas 48 mačos tikusi pie 71 punkta. Ziemeļu divīzijā ar 55 punktiem 46 mačos līdere ir Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas Crunch, bet Barracuda ar 54 punktiem 40 spēlēs atrodama Klusā okeāna divīzijas pirmajā pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi