Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jevpalovs Americans sastāvā tiek pie Kellija kausa

Latvijas hokeja uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Allenas_ Americans _komanda ceturtdien kļuva par Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) čempioni, triumfējot Kellija kausa izcīņā.

Americans savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:0, 0:1, 2:1) pārspēja Vīlingas Nailers hokejistus, sērijā līdz četrām uzvarām gūstot panākumu ar 4:2.

Jevpalovs finālsērijas noslēdzošajā mačā izpildīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, taču spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Americans komanda ECHL čempiona titulu izcīnīja otro gadu pēc kārtas. Iepriekšējo reizi šāds panākums izdevās Toledo Storm vienībai, kas uzvarēja 1993. un 1994.gadā.

Jevpalovs sešās ECHL fināla spēlēs izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Sērijas pirmajā mačā Americans guva uzvaru savā laukumā, nākamajās divās cīņās tika ciestas neveiksmes, bet pēc tam tika gūtas divas uzvaras izbraukumā.

Latvijas uzbrucējs ECHL 15 izslēgšanas turnīra spēlēs guva divus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles.

Jevpalovs pēc sezonas noslēguma Ziemeļamerikas otrajā spēcīgākajā čempionātā Amerikas Hokeja līgā (AHL) tika nosūtīts uz ECHL. Jevpalova pārstāvētā Sanhosē Barracuda komanda Kaldera kausa izcīņā Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz trim uzvarām cieta neveiksmi ar 1-3 pret Ontario Reign, tādējādi noslēdzot AHL sezonu.

Latvijas uzbrucējs AHL izslēgšanas turnīra mačos trīs spēlēs izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem, savukārt 60 regulārā čempionāta cīņās Jevpalova kontā bija pieci vārti un deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -18.

21 gadu vecais Jevpalovs šosezon ECHL aizvadīja piecus mačus regulārajā čempionātā, kuros sevi apliecināja ar vienu precīzu metienu un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Jevpalovam šī bija pirmā sezona profesionālajā hokejā, bet pagājušā gada janvārī viņš parakstīja trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Sanhosē Sharks, kurā vēl nav debitējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi