Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kārlis Skrastiņš: Masaļskim jāuzceļ piemineklis!

Latvijas hokeja valstsvienības kapteinis Kārlis Skrastiņš: "Par šādu spēli Edgaram Masaļskim jāuzceļ piemineklis. Ar šādu vārtsarga spēli mēs varam tālu tikt. Edgars ar savu spēli iedvesa pārliecību visai komandai. Kaut arī Šveicei bija pārsvars, es visu laiku ticēju uzvarai. Jā, viņi daudz vairāk uzbruka, bet tāda arī bija mūsu taktika - ļaut viņiem mest no tālienes, bet nelaist vārtu priekšā.

Protams, ka šādu taktiku var īstenot tikai ar labu vārtsarga spēli. Visu laiku šveiciešus centāmies novirzīt arī uz stūriem. Nedrīkstējām viņiem visu laiku skriet līdzi. Un ir mums lieliski "bullīšu" speciālisti kā Saša Ņiživijs. Harija Vītoliņa dzimšanas dienas svinēšanai gan vēl nav pienācis laiks. Francija būs ļoti ciets rieksts. Francūži līdzīgi spēlēja ar Šveici un apspēlēja Vāciju." Edgars Masaļskis. "Es neteikšu, ka šveicieši dumji spēlēja uzbrukumā. Viņi ļoti mērķtiecīgi gāja uz atlēkušajām ripām un prasmīgi spēlēja vonta…(iepriekš nedzirdēto un sarežģīto vārdu Edgars iztulkoja kā metienus bez ripas apstādināšanas). Šī nebija mana grūtākā spēle izlasē. Grūtāka gan nekā pret Austriju. Vācijas klubā šosezon šādas spēles man gan īsti nebija, jo tur pretinieks spēlējās ar mūsu komandu. Hokeja gan Vācijā un Šveicē ir līdzīgs. Pēcspēles metienos biju gaidījis, ka viņi metīs pa augšu, tomēr māņkustības paguvu atšifrēt. Kad nāca pēdējais Šveices spēlētājs, tad gan zināju, ko viņš darīs." Aleksandrs Ņiživijs: "Edžam pienākas 80 procenti no uzvaras. Spēle bija smaga, bet trijās maiņās beigas varējām izturēt. Uzskatu, ka pacietība visas spēles garumā bija galvenais, kāpēc apspēlējām mājiniekus. Es nevaru sūdzēties par nogurumu. No rīta neslidoju un uz spēli biju pilnībā gatavs." Ralfs Krīgers: "Neticama spēle no Latvijas puses. Es apsveicu treneru kolektīvu par ļoti labu darbu. Zinājām, ka Latvijai iepriekšējā vakarā bijusi smaga spēle. Cerējām izšķirošo pārsvaru iegūt jau mača sākumā. Pēc ielaistās ripas pagāja piecas minūtes, kamēr komanda atguvās. Otrajā un trešajā periodā atkal mums bija pārsvars, taču lielisks bija Latvijas vārtsargs. Latvijas visas trīs spēles bijām izanalizējuši, tāpēc pārsteigumu mums nebija."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

zx

Latvijas hokejisti sper platu soli pretī ceturtdaļfinālam

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi