Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Karsumam un Spruktam vārti AHL līgas spēlēs

Rezultatīvas spēles Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadījuši Latvijas hokejisti.

Uzbrucējs Jānis Sprukts guva vienus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, tomēr Ročesteras Americans piedzīvoja zaudējumu, jo ar 3:4 piekāpās Hamiltonas Bulldogs. Sprukta rēķinā divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1. 

Vienus vārtus guva un rezultatīvu piespēli izdarīja arī uzbrucējs Mārtiņš Karsums, taču Providensas Bruins ar 2:5 zaudēja Portlendas Pirates. Karsums izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Aizsargs Artūrs Kulda rezultativitātes punktus neguva, taču izdarīja trīs metienus pa vārtiem (lietderības koeficients neitrāls), bet viņa pārstāvētā Čikāgas Wolves ar 2:4 zaudēja Sirakūzu Crunch.

Zaudējumu piedzīvoja Filadelfijas Phantoms, ar 3:7 piekāpjoties Hēršijas Bears. Aizsargs Oskars Bārtulis punktus neguva, metienus pa vārtiem neizdarīja, nopelnīja četras soda minūtes, bet viņa koeficients saglabājās neitrāls.

Binghemtonas Senators ar 0:3 kapitulēja Vilksbeiras/Skrentonas Penguins. Uzbrucējs Kaspars Daugaviņš metienus pa vārtiem neizdarīja, bet viņa lietderības koeficients bija -1.

Sezonas līdzšinējās 14 spēlēs Karsuma rēķinā ir seši vārti un astoņas rezultatīvas piespēles, koeficients +2. Sprukts ir nospēlējis 11 spēles, guvis divus vārtus un izdarījis piecas piespēles, taču viņa lietderības koeficients ir -8. Daugaviņš 11 spēlēs guvis vienus vārtus un reizi piespēlējis. Bārtulim 16 spēlēs divas rezultatīvas piespēles, bet Kulda 15 spēlēs izdarījis četras rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi