Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Karsumam vārti un piespēle, Maskavas Dinamo sagādā Omskas hokejistiem devīto zaudējumu pēc kārtas

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē otrdien izcēlās latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, bet viņa pārstāvētā līgas čempione Maskavas "Dinamo" sagādāja devīto zaudējumu pēc kārtas Omskas "Avangard" vienībai. 

Aizvadītajā cīņā Maskavas "Dinamo", ko vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš izbraukumā sagrāva "Avangard" ar rezultātu 6:0 (3:0, 2:0, 1:0). 

Karsums sākotnēji 39.minūtē panāca 5:0, kad pretuzbrukumā saņēma ripu pēc Alekseja Cvetkova piespēles un ieraidīja ripu tukšajā vārtu stūrī. Savukārt trešās trešdaļas sākumā pēc Karsuma pārtvertas ripas sestos vārtus mačā guva Maksims Karpovs. 

Līdz ar to šajā mačā Karsums uzreiz dubultoja sezonā nopelnīto punktu skaitu - pirmajās 14 spēlēs viņš bija izcēlies ar diviem gūtajiem vārtiem. 

Kopā šajā mačā Karpovs izcēlās ar "hat-trick", bet pa vieniem vārtiem vēl guva arī Aleksandrs Boikovs un Leonīds Komarovs. 

Savukārt Maskavas "Dinamo" vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko atvairīja visus 34 pretinieku metienus, aizvadot trešo "sauso" spēli šosezon. Karsums laukumā pavadīja 13 minūtes un 51 sekundi, realizējot vienīgo metienu pa vārtiem.

Šī Maskavas "Dinamo" komandai bija ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs. Savukārt "Avangard" hokejisti pie uzvaras nav spējuši tikt jau kopš 12.septembra, bet pēdējos deviņos mačos viņi ieguvuši tikai vienu punktu. 

Tikmēr četru uzvaru sēriju pārtrauca Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas "Donbass" vienība, kas ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) izbraukumā piekāpās Maskavas "Spartak" hokejistiem, kas iepriekšējos trijos mačos bija cietuši zaudējumus. 

Šajā cīņā pa vieniem vārtiem uzvarētājiem guva Mets Andersons un Aleksejs Krutovs, bet goda vārtus "Donbass" komandā pamatlaika beigās iemeta Ruslans Fedotenko. Bārtulis nospēlēja 20 minūtes un 24 sekundes, izdarot vienu metienu. 

Tāpat uzvaru izcīnīja Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība, kas ar 4:2 (3:1, 1:0, 0:1) izbraukumā uzveica Jekaterinburgas "Avtomobilist". Šī bija "Avtomobilist" piektā neveiksme pēc kārtas. 

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" ar 31 punktu 15 spēlēs nostiprinājās otrajā vietā un vairs tikai par punktu atpaliek no līgas līderiem Sanktpēterburgas SKA. Savukārt "Donbass" ar 25 punktiem 14 spēlēs ieņem trešo vietu, par vienu punktu apsteidzot Latvijas komandu Rīgas "Dinamo". 

Tikmēr "Torpedo" ar 23 punktiem 13 mačos ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi