Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Karsums domā, ka ieguldījumu viņa atbrīvošanā uz izlasi devis Znaroks

Amerikas Hokeja līgas (AHL) kluba Providensas Bruins viens no līderiem Mārtiņam Karsumam bijis negaidīti pārsteigts par komandas doto atļauju doties uz Rīgu, lai palīdzētu Latvijas valstsvienībai nākamnedēļ gaidāmajā Vankūveras olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.Karsumam tomēr īsti nav skaidrs, kā sezonas vidū AHL klubs atbrīvo savu uzbrukuma līderi.

"No vienas puses, komandas vadītājus saprotu. Bostonas Bruins ierindā atgriezušies visi savainojumus izārstējušie spēlētāji, tāpēc tuvākajā laikā mana izsaukšana nebūtu īsti reāla. No otras puses, Providensas Bruins turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas stadijā un punkti komandai ir svarīgi," telefonsarunā ar Dienu no Ziemeļamerikas teica Karsums.Pēc Mārtiņa domām, ieguldījumu viņa atbrīvošanā devis izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks. "Zinu, ka Oļegs sazinājās ar manu aģentu, kurš runāja ar klubu. Manuprāt, tam varēja būt zināma nozīme." "Protams, esmu ļoti priecīgs par iespēju spēlēt Latvijas izlasē. Ceru, ka aizbraukšana neietekmēs manu nākotni klubā."Paredzams, ka Karsums ieradīsies Rīgā ceturtdienas pēcpusdienā.Plašāku materiālu lasiet ceturtdienas Dienā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi