Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Karsums: Maskavā dzīvoju tajā pašā dzīvoklī, Daugaviņš - blakus mājā

Spēlēt kopā vienā komandā ar Latvijas hokejistu Kasparu Daugaviņu ir ideāla sajūta, uzskata Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas Spartak uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš Krievijas galvaspilsētā spēlē jau vairākas sezonas un nav mainījis dzīvesvietu arī pēc kluba maiņas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rīgas Dinamo svētdien KHL regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar 1:3 zaudēja Latvijas izlases hokejistu Daugaviņa un Karsuma pārstāvētajai Spartak. Karsums šajā spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

"Vārti paliek vārti, un tas ir galvenais," epizodi, kad Karsums guva rezultativitātes punktu, žurnālistiem raksturoja pats hokejists. "Izpildīju metienu, un ripa vārtu līniju šķērsoja pēc rikošeta no Robina Hanzla. Ja spēlēsim tā kā pēdējās pāris spēles, uzskatu, ka viss būs labi. Galvenais, lai komanda uzvar."

Karsums šobrīd spēlē vienā uzbrucēju virknējumā ar Daugaviņu un čehu hokejistu Hanzlu. "Pagaidām mums uzbrucēju virknējumā viss ir kārtībā. Mūs jau pirms sezonas salika kopā vienā maiņā, taču tad treneri izdomāja samainīt virknējumus. Šobrīd gan atkal esam kopā un mūsu maiņa sākusi veidot rezultātu."

"Ideāla sajūta spēlēt vienā komandā ar vēl vienu latvieti," noteica Karsums. "Mēs ar Daugaviņu dzīvojam blakus mājās un visu laiku ejam kopā vakariņās un dažādas citas aktivitātes darām kopā. Tāpat divreiz esam satikušies ar Miku Indraši un kopā vakariņojuši."

Karsuma sadzīve pēc klubu nomaiņas būtiski nav mainījusies. "Dzīvoju tajā pašā dzīvoklī, kur iepriekš, tādēļ sadzīves ziņā nekas nav mainījies."

Sezonas sākumā Spartak komandai uzvaru sērijas mijās ar vairākām neveiksmēm. "Sākumā gāja kā pa viļņiem, jo nevarējām atrast spēli, bet tagad viss iet uz labo pusi," teica Karsums. " Mēs mēģinām demonstrēt agresīvu hokeju katru spēli. Spartak ambīcijas vispirms ir sasniegt izslēgšanas spēles un pēc turpināt cīnīties par augstām vietām."

"Negribu salīdzināt Maskavas Dinamo un Spartak organizācijas. Paldies Dinamo par aizvadītajiem gadiem, taču šobrīd esmu jaunā klubā. Pie visa jau esmu pieradis un arī prieks, ka arī komandas biedri ir labi puiši," sacīja Karsums.

Šo sezonu Latvijas klubs Rīgas Dinamo ir sācis atzīstami, jo deviņās spēlēs ir izcīnītas piecas uzvaras, kas ar 11 punktiem ļauj ieņemt piekto vietu Rietumu konferencē, bet Spartak ar desmit punktiem ir sestā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi