Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kazaņas AK Bars neiebilst KHL spēli ar Rīgas Dinamo aizvadīt Helsinkos

Kazaņas "Ak Bars" neiebilst pret Rīgas "Dinamo" piedāvājumu savstarpējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli aizvadīt Helsinkos, un Krievijas kluba vadība šādu risinājumu pat uzskata par izdevīgu.

Rīgas "Dinamo" informēja KHL, kā arī "Ak Bars" un Toljati "Lada" par piedāvājumu spēles ar šiem Krievijas klubiem 26. un 27. oktobrī aizvadīt kādā no Helsinku ledus arēnām. Trešdien Rīgā plāno ierasties KHL izpilddirektors Vladimirs Šalajevs, lai apspriestu visus ar spēlēm Somijā saistītos jautājumus, tajā skaitā komandu un hokeja līdzjutēju transportēšanu, hokejistu izvietošanu un televīzijas pārraižu nodrošināšanu.

"Mūsu līgas [KHL] vadība ir ļoti ieinteresēta, lai šādas spēles notiktu ārpus četru KHL dalībvalstu robežām," teica Šalajevs. "Tas ir labs mārketinga gājiens. Nešaubos, ka par spēlēm būs liela interese. Iespējams galīgo lēmumu par šīm spēlēm pieņems jau piektdien," viņš piebilda.

Savukārt Kazaņas kluba viceprezidents Ravils Ševaļejevs pauda pārliecību, ka spēle Helsinkos viņa komandai ir pat izdevīgāka, jo Rīgas "Dinamo" nebūs tik spēcīga tribīņu atbalsta kā Latvijā. "Ja būs saskaņoti visi jautājumi par transportu uz Helsinkiem, dzīvošanu un arēnas īri, tā būs lieliska mūsu līgas reklāma. Visa Skandināvija un Eiropa varēs redzēt, kādā cīņā rit KHL spēles," teica Ševaļejevs.

Rīgas "Dinamo" vadība iepriekš pieļāva, ka komanda vairākas mājas spēles varētu aizvadīt ārpus Latvijas, jo "Arēna Rīga" ir pārāk noslogota, lai vienmēr spētu uzņemt hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi