Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Ķēniņam trīs spēka paņēmieni smagā Canucks zaudējumā

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš sestdien aizvadīja savu otro maču kopš atgriešanās NHL, bet arī šoreiz viņa pārstāvētā Vankūveras Canucks vienība piedzīvoja zaudējumu. Canucks hokejisti savā laukumā ar 0:4 (0:2, 0:1, 0:1) kapitulēja Bostonas Bruins priekšā. Tā Vankūverai bija otrā neveiksme pēc kārtas un septītā pēdējos desmit mačos. Savā laukumā Canucks šosezon pratuši uzvarēt vien trīs no 12 spēlēm.

Aizvadītajā spēlē jau pirmo septiņu minūšu laikā Jakoba Markstroma vārtos ielidoja divas bostoniešu raidītās ripas, bet katrā no nākamajiem periodiem viesi pievienoja vēl pa vieniem gūtajiem vārtiem, svinot ļoti pārliecinošu uzvaru. Bruins labā vārti un rezultatīva piespēle Lendonam Ferraro, bet soms Tūka Rasks atvairīja visus 17 vankūveriešu raidījumus, aizvadot savu trešo sauso maču šajā sezonā.

Ķēniņš tieši 12 nospēlētajās minūtēs Rasku traucēja tikai vienreiz, toties izpildīja trīs spēka paņēmienus un bija viens no astoņiem hokejistiem komandā, kura lietderības koeficients šajā mačā nebija negatīvs. Latvieša rēķinā arī viens bloķēts pretinieku raidījums. NHL atgriešanās mačā ceturtdien Ķēniņš spēlēja mazāk (10:46), turklāt viņa koeficients bija negatīvs -1.

Jau vēstīts, ka 24 gadus vecais uzbrucējs no Canucks fārmkluba AHL Jūtikas Comets tika izsaukts trešdien. Pērn Ķēniņš piedalījās 35 NHL spēlēs, kuru laikā guva piecus vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

Vēl šovasar hokejists ar Canucks parakstīja viena gada vienvirziena līgumu par NHL minimālo sezonas algu 575 000 dolāru (teju 513 tūkstoši eiro).

Ar 26 punktiem 28 spēlēs Canucks ieņem 10.vietu Rietumu konferencē. Tikmēr Zemgus Girgensona pārstāvētie Bufalo Sabres ar 25 punktiem 26 spēlēs atrodas 13.vietā Austrumu konferencē. 

Nākošo spēli Canucks aizvadīs pirmdien, kad pie sevis uzņems tieši Sabres vienību. Tiesa, pēdējā laikā rezultatīvi spēlējošie (četros mačos pēc kārtas vismaz četri gūti vārti) Bufalo hokejisti vēl pirms tam svētdien tiekas ar Rietumu konferences un visas līgas pastarīšiem Edmontonas Oilers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi