Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

KHL bagātākie klubi Rīgas Dinamo līderus var ievilināt savos tīklos

Veiksmīgākā regulārā sezona jau ir vēsturisks ieraksts. Pēc vienas dienas sāksies izslēgšanas spēles, bet jau tagad puslīdz droši var izdarīt secinājumus, kuri spēlētāji šosezon iepriecināja un kuru palikšana Rīgas Dinamo sastāvā ir zem jautājuma zīmes. Gagarina kausa izcīņā pirmā spēle piektdien Doņeckā ar Donbass.

Sezonas panākuma stūrakmeņi jau ir izcilāti pa vairākiem lāgiem. Sekmīgs galvenā trenera Arta Ābola un viņa palīgu Viktora Ignatjeva, Ģirta Ankipāna un Jura Klodāna darbs, pārdomāta sastāva selekcija no ģenerālmenedžera Normunda Sējēja puses, kapteiņa Sanda Ozoliņa māka saliedēt un noskaņot komandu, stabils pirmais numurs vārtos Mīkaels Telkvists, meistarīgi leģionāri un saliedēts kolektīvs - šo uzskaitījumu no galvas zina gandrīz vai ikviens Dinamo līdzjutējs. Vēl gan priekšā ir izslēgšanas spēles, kurās spēlētāju CV var nedaudz pamainīties, taču pa lielo rēķinu ir puslīdz skaidrs, ko kurš šosezon paveicis.

No vienas puses, Dinamo vadītājiem jābūt gandarītiem par līderu labo spēli, no otras puses, - ja kāds ir ļoti labi sevi apliecinājis, tad no nākotnes skatpunkta - tas vairs tik labi nemaz nav... Runa ir par to, ka KHL bagātākie klubi Rīgas Dinamo līderus var ievilināt savos tīklos. Šķiet, ka visvairāk jāuztraucas būtu par diviem - uzbrūkošā tipa aizsargu Metu Robinsonu un rezultatīvāko spēlētāju Kailu Vilsonu.

Visu rakstu Būs grūti noturēt un katra Dinamo spēlētāja snieguma izvērtējumu lasiet ceturtdienas, 6.marta, laikraksta Diena 14./15.lpp! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi