Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

KHL: Indrašim un Maskavas Dinamo kārtējais zaudējums, Hārtlijs turpina uzvarēt

Latvijas hokejista Mika Indraša pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Maskavas Dinamo pirmdien ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) papildlaikā piedzīvoja zaudējumu pret Astanas Baris.

Indrašis spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā, laukumā pavadot 16 minūtes un 45 sekundes, no kurām četras minūtes un 14 sekundes viņš spēlēja vairākumā. Latvijas hokejists vienreiz meta pa pretinieku vārtiem un veica divus spēka paņēmienus, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Līdz ar to Maskavas vienībai tā bija septītā neveiksme šīs sezonas desmit mačos.

Tikmēr citā spēlē Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 4:3 (1:2, 1:1, 1:0, 1:0) papildlaikā apspēlēja Habarovskas "Amur". Omskas vienībai tā bija devītā uzvara desmit mačos, Hārtlijam turpinot veiksmīgu KHL debijas sezonu.

Rietumu konferences vadībā ar 15 punktiem deviņās spēlēs ir Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kam ar 12 punktiem seko Jaroslavļas "Lokomotiv", kas otrā ir kā savas divīzijas līdere, kamēr Sanktpēterburgas SKA rēķinā ir 14 punkti.

Savukārt piektā ar 11 punktiem astoņās spēlēs ir Rīgas "Dinamo", kas svētdien ar 1:3 zaudēja Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak". Latvijas uzbrucēju pārstāvētā komanda ar desmit punktiem ir sestā, esot vienu pozīciju priekšā Artūra Kuldas pārstāvētajai Čerepovecaas "Severstaļ", kas izcīnījusi deviņus punktus desmit spēlēs, bet Indrašis un Maskavas "Dinamo" ar astoņiem punktiem ir devītajā vietā.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 18 punkti deviņos mačos, būdama vienīgā komanda, kura šosezon vēl nav zaudējusi, kamēr ar tikpat punktiem desmit dueļos seko Hārtlija vadītā "Avangard".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi