Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 10. oktobris
Druvis, Arvīds, Arvis

KHL nedēļas labākie - Šestjorkins, Mesārošs un Douss

Par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) nosaukti Igors Šestjorkins, Andrejs Mesārošs un Naidžels Douss, informē sacensību rīkotāji.

Pašlaik vien 19 gadus vecais Sanktpēterburgas SKA vārtsargs Šestjorkins iepriekšējā nedēļā aizvadīja divas spēles, kurās izcīnīja uzvaras. Vienu maču talantīgais hokejists aizvadīja "sausā", bet abās cīņās viņš vidēji ielaida 1,00 ripu un atvairīja 96,92% metienu.

Zīmīgi, ka vārtsarga "sausā" sērija ilgst 96 minūtes un deviņas sekundes, bet pēdējos divos SKA mačos viņš nav bijis pieteikumā.

Tikmēr par nedēļas labāko aizsargu kļuvis slovāks Andrejs Mesārošs no Novosibirskas Sibirj komandas, kurš trīs spēļu laikā palīdzēja vienībai tikt pie divām uzvarām, pašam izceļoties ar trim vārtu guvumiem un pozitīvu lietderības koeficentu +3.

Labākā uzbrucēja gods savukārt ticis Kazahstānas kluba Astanas Baris kanādietim Naidželam Dousam, kurš trīs spēļu laikā guva trīs vārtus un veica tikpat rezultatīvu piespēļu, turklāt vienība guva tikai uzvaras. Tāpat Kanādas hokejists izcēlās ar pozitīvu lietderības koeficientu +4, bet mačā ar Horvātijas klubu Zagrebas Medveščak viņš izcēlās ar "hat-trick".

Zīmīgi, ka katrā no trim mačiem Douss izcēlās ar rezultativitāti.

Savukārt labākā jaunā spēlētāja gods ticis uzbrucējam Vadimam Ščegoļkovam no Soči vienības, kurš trīs spēļu laikā guva vienus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi