Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Kulda: Tik veiksmīgu sezonas sākumu nebiju gaidījis

Pirmajā KHL čempionāta mājas spēlē Rīgas Dinamo pretiniekos būs Novosibirskas Sibirj. Latvijas izlases aizsargs Arturs Kulda cementēs Sibirj aizsardzību, bet uz soliņa norādījumus dos bijušais Latvijas izlases vārtsargs Pēteris Skudra. Ceturtdien spēles sākums Arēnā Rīga pulksten 19.30.

«Tik veiksmīgu sezonas sākumu ar trijām iemestajām ripām trijās spēlēs, protams, nebiju gaidījis,» pēc ielidošanas Rīgā Kulda Dienai atzina, ka pats ir pārsteigts par savu rezultativitāti. Divus vārtus viņš guva ar tālmetieniem no zilās līnijas. «Mani jau Amerikā mudināja mest uz vārtiem. Sibirj ir jauna komanda, spēlē aktīvi, tāpēc nebija problēmas ar pārorientēšanos uz KHL hokeju.» Interesanti, ka Kuldas tiešais treneris ir Skudra, kurš šovasar pakāpies pa karjeras kāpnēm. Pagājušajā sezonā Pēteris bija Severstaļ vārtsargu treneris, šosezon -Sibirj galvenā trenera palīgs. «Komandā ir divi galvenā trenera (Dmitrija Kvartaļnova) palīgi. Andrejs Tarasenko vairāk atbild par uzbrucējiem, Skudra - par aizsargiem.»

Skudra arī ierosinājis apdomāt pārcelšanos uz Novosibirsku. «Tikāmies Rīgā, un viņš man teica, ka ir tāds variants. Tobrīd meklēju darbu un nodomāju - kāpēc gan ne?» Uz jautājumu, vai Rīgas Dinamo neizteica piedāvājumu, Artūrs atbildēja bez svārstīšanās. «Nē, nepiedāvāja.»

Sibirj šosezon spēlē arī asi un agresīvi. Šādu stilu piekopj Kulda. Komandā ir arī 205 centimetrus garais slovāku aizsargs Kristians Kudrašs, kurš pārbaudes spēlē pie apmales jau pamanījās nokautēt vienu no pretiniekiem. Artūram devu mājienu par Raiti Ivanānu Dinamo sastāvā. «Jā, esmu dzirdējis gan...»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi