Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Kuldam liels spēles laiks Severstaļ zaudētā KHL spēlē

Latvijas hokejists Artūrs Kulda otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē laukumā pavadīja vairāk par 23 minūtēm, taču viņa pārstāvētā Čerepovecas Severstaļ cieta zaudējumu.

Severstaļ, kas svētdien papildlaikā guva uzvaru pret Rīgas Dinamo, otrdien viesos ar 1:2 (0:0, 0:2, 1:0) atzina slovāku kluba Bratislavas Slovan pārākumu.

Čerepovecas vienība piedzīvoja trešo zaudējumu šīs sezonas piecos mačos, bet Slovan pēc četriem zaudējumiem tika pie pirmās uzvaras sezonā.

Mājiniekiem vārtus otrajā periodā guva Matūšs Sukels un Adams Liška, bet Severstaļ rindās precīzs bija Zaks Boičaks, kurš trešā perioda pirmajā minūtē realizēja skaitlisko vairākumu.

Tikmēr Kulda spēlēja 23 minūtes un 14 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks starp visiem šī mača laukuma spēlētājiem. Aizsargs reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un izdarīja vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

Jau ziņots, ka Kulda iepriekšējā mačā svētdien pret Rīgas Dinamo, guva savus pirmos vārtus Čerepovecas kluba rindās, palīdzot vienībai izcīnīt uzvaru papildlaikā ar 3:2.

Tikmēr citā otrdien aizvadītā spēlē uzvaru sēriju turpināja Jekaterinburgas Avtomobilist, kas viesos ar 4:1 (2:0, 0:0, 2:1) pārspēja Novosibirskas Sibirj. Jekaterinburgas komanda izcīnīja piekto uzvaru tikpat spēlēs un ar desmit punktiem ir Austrumu konferences un visas līgas līdere. Avtomobilist labā šajā mačā divus vārtus guva Anatolijs Goliševs, kurš ar pieciem precīziem metieniem šobrīd ir līgas labākais snaiperis.

Kā vēstīts, tad otrdien trešo uzvaru sezonā izcīnīja Rīgas Dinamo, kas savās mājās ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) uzvarēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas Dinamo.

Rīdzinieki ar septiņiem punktiem piecās spēlēs ir Rietumu konferences trešajā vietā, kur līdere ar astoņiem punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku Jokerit, kas aizvadījusi četras spēles. Tāpat astoņi punkti, bet piecās spēlēs ir Jaroslavļas Lokomotiv vienībai, kas otrdien viesos ar 3:1 (1:0, 2:0, 0:1) uzvarēja Maskavas CSKA komandu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi