Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latviešiem uzvaras Šveices augstākajā līgā, Ķēniņam četri rezultativitātes punkti

Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš sestdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē guva vārtus un trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, Lausanne sagādājot sagrāvi čempionāta pastarītei, vārtsargs Ivars Punnenovs atvairīja 45 metienus Langnavas Tigers vārtos, bet visas trīs latviešu pārstāvētās komandas svinēja uzvaru.

"Lausanne" savā laukumā ar 7:1 (3:1, 2:0, 2:0) sagrāva čempionāta pastarīti "Bern".

Pēc spēlētām divām minūtēm un 32 sekundēm rezultātu atklāja Lukass Friks pēc Ķēniņa piespēles. Pēc nedaudz vairāk nekā 28 ar pusi minūtēm Latvijas hokejists pats raidīja ripu vārtos, bet 33. un 44.minūtē rezultatīvi piespēlēja Korijam Konaheram, otrajā gadījumā - vairākumā.

Laukumā pavadītajās 15 minūtēs un 58 sekundēs Ķēniņš trīs minūtes un septiņas sekundes spēlēja vairākumā. Hokejista kontā arī trīs metieni pa vārtiem un divi uzvarēti iemetieni, kā arī +/- rādītājs +2.

"Tigers" mājās ar 5:3 (1:1, 1:2, 3:0) pārspēja Cīrihes "Lions", svinot otro uzvaru pēc kārtas.

Punnenovs vārtos aizvadīja visu spēli un atvairīja 45 no 48 metieniem, tiekot galā ar 93,75% raidījumu.

Uzbrucējs Toms Andersons laukumā pavadīja 12 minūtes, statistikas rādītājos neizceļoties, bet otrs latviešu uzbrucējs mājinieku rindās Rihards Melnalksnis laukumā pavadīja deviņas sekundes vairāk, vienreiz metot pa vārtiem un uzvarot piecos no 11 iemetieniem.

Pārliecinošu uzvaru svinēja arī Ženēvas "Servette", kas viesos ar 6:0 (1:0, 4:0, 1:0) sagrāva Rapersvīlas "Jona Lakers".

Uzvarētāju labā Sandis Smons laukumā pavadītajās deviņās minūtēs un 55 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem un vienreiz bloķēja pretinieka metienu.

Deniss Smirnovs laukumā atradās par piecām sekundēm mazāk, astoņas sekundes spēlējot vairākumā, vienreiz meta pa vārtiem un vienreiz bloķēja pretinieka metienu, nopelnīja divas soda minūtes un uzvarēja sešos iemetienos no deviņiem.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem NLA čempionātā visaugstāk atrodas Ronalda Ķēniņa "Lausanne", kas 21 spēlē iekrājusi 42 punktus un pakāpusies uz otro vietu. Sesto pozīciju ar 30 punktiem 18 mačos ieņem Ženēvas "Servette", kamēr "Tigers" ar 20 punktiem 22 spēlēs ir priekšpēdējā 11.vietā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi