Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvijas hokeja izlase pirms 2011.gada pasaules čempionāta aizvadīs 11 pārbaudes spēles

Latvijas hokeja izlase pirms 2011. gada pasaules čempionāta Slovākijā aizvadīs 11 pārbaudes spēles, informēja Latvijas Hokeja federācija.

Pirmais pārbaudes turnīrs paredzēts februārī Norvēģijā, kur no 11. līdz 13. februārim Eiropas Izaicinājuma kausa ietvaros Oļega Znaroka trenētā komanda spēlēs ar mājiniekiem norvēģiem, Itālijas un Ukrainas izlasēm. Šajā turnīrā plānots pārbaudīt izlases tuvākās rezerves.

Savukārt pavasarī Latvijas izlase 30. martā un 1. aprīlī viesos spēlēs pret Zviedriju, 8. un 9. aprīlī Rīgā uzņems Somijas valstsvienību, bet 15. un 16. aprīlī viesos tiksies ar Austriju. Šīs spēles norisināsies "Eiropas Top10" izlašu pārbaudes spēļu ietvaros, par kurām ieinteresētās puses vienojās augustā Toronto notikušajā hokeja samitā. Šo spēļu rezultāti tiks ņemti vērā, rēķinot kopējo Eiropas valstsvienību reitingu, tāpēc komandai, kurai būs vismazāk punktu, nākamgad būs liegta iespēja piedalīties "Eiropas Top10" izlašu pārbaudes spēlēs.

Visbeidzot pēdējās pārbaudes spēles neilgi pirms izbraukšanas uz Bratislavu Latvijas valstsvienība aizvadīs Rīgā, kad 25. un 26. aprīlī tiksies ar Norvēģijas izlasi.

Pasaules čempionātā, kas risināsies no 29. aprīļa līdz 15. maijam, Latvijas hokejisti priekšsacīkstēs tiksies ar Somijas, Čehijas un Dānijas izlasēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi