Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas hokejisti vīlušies par briesmīgo ledus kvalitāti treniņhallē

Latvijas hokejisti ir vīlušies par briesmīgas kvalitātes ledu pasaules čempionāta (PČ) treniņhallē un arī par viesnīcas standartiem nav sajūsmā, aģentūrai BNS piektdien pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas preses sekretāre Vita Ļebedeva.

Latvijas izlases treneris Harijs Vītoliņš ledus kvalitāti treniņhallē nosauca par katastrofālu, klāstīja Ļebedeva. Ierādītajā treniņarēnā Latvijas izlasei ceturtdien un piektdien gan tikai paredzēti treniņi, bet PČ spēles būs citviet Bernes "PostFinance Arena". Nav arī sagaidāms, ka Latvijas izlasei varētu ierādīt citu treniņlaukumu, un tāpat velti cerēt, ka ledus kvalitāte pēkšņi radikāli uzlabosies.

Savukārt četrzvaigžņu viesnīca "Ambassador" vairāk atgādinot divzvaigžņu iestādījumu ar šaurām istabām un mazām gultām. Iespējams gan, ka Latvijas hokejistus izlutināja iepriekšējais PČ Kanādā, kur viesnīca bija visaugstākajā līmenī, sprieda Ļebedeva. "Ambassador" ir izvēlējusies ne tikai Latvijas valstsvienība, bet arī Francijas hokejisti.

Taču Latvijas valstsvienībā noskaņojums ir optimistisks, neraugoties uz sarežģījumiem, un komandas sapulcē spēlētāju apņēmība cīnīties neradīja ne mazākās šaubas, skaidroja Ļebedeva.

Bernē nav liela augstākās kategorijas viesnīcu izvēle. Vispieprasītākā izrādījusies "Allegro" viesnīca, kas atrodas ne pārāk tālu no "PostFinance Arena". "Allegro" mitinās gan čempionāta saimnieki šveicieši, gan ASV, Zviedrijas un Krievijas izlases. Vācijas un Austrijas izlases apmetušās "Hotleborn" četrzvaigžņu hotelī.

Pirmā spēle čempionātā Latvijas hokejistiem būs sestdien pret ASV valstsvienību. Vēlāk 27. aprīlī jāspēlē pret Zviedriju, bet apakšgrupu turnīra noslēgumā 29. aprīlī - pret Austriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi