Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

LHF valde Latvijas hokeja izlasei PČ izvirzījusi uzdevumu iekļūt otrajā kārtā

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde piektdien notikušajā sēdē Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā (PČ) Slovākijā izvirzījusi uzdevumu izkļūt no priekšsacīkšu apakšgrupas un iekļūt otrajā sacensību kārtā, bet valstsvienības vadības mērķi ir augstāki - iekļūt astoņu labāko komandu pulkā, informē LHF.

Izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, iepazīstinot valdi ar paveikto, norādīja, ka komandā nav nekādas panikas un visi ir gatavi čempionātā "sisties". Savukārt izlases ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš norādīja, ka kopumā treniņprocess notiek labos apstākļos un visi spēlētāji strādā apzinīgi ar lielu pašatdevi. Arī no LHF puses izdarīts viss nepieciešamais, lai darbs ritētu bez aizķeršanās.

Ar to, ka izlasei Bratislavā nepalīdzēs aizsargs Kārlis Skrastiņš, izlases vadība bija rēķinājusies, tāpēc sastāva komplektēšanu tas neietekmēs. Kaspars Daugaviņš ir apsolījis, ka tiklīdz viņam beigsies sezona Amerikas Hokeja līgā (AHL), viņš ir gatavs palīdzēt Latvijas izlasei. Savukārt Mārtiņam Karsumam katru dienu tiek pārbaudīts veselības stāvoklis, progress ir, bet jautājums par viņa dalību vēl ir atklāts. Ozoliņš uzsvēra, ka no LHF puses tika izdarīts viss nepieciešamais, lai spēlētāja rehabilitācija noritētu bez problēmām.

Latvijas pasaules čempionātā priekšsacīkstēs spēlēs vienā grupā ar Čehijas, Somijas un Dānijas izlasēm. Trīs labākās komandas iekļūs otrajā kārtā, bet pēdējā vieta spēlēs par vietas saglabāšanu Elites divīzijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi