Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Liepājas metalurga hokejisti uzsākuši gatavošanos jaunajai sezonai

Liepājas metalurga hokejisti pirmdien aizvadīja pirmo ledus treniņu, tādējādi pilnībā uzsākot gatavošanos jaunajai sezonai. Liepājnieki Vladimira Goluboviča vadībā trenējas Liepājas hallē, tiek ziņots komandas mājaslapā internetā. Baltkrievijas atklātā čempionāta ietvaros pirmā spēle paredzēta 10.septembrī, taču līdz tai komandai ir iecerētas vairākas pārbaudes spēles.  

No pagājušās sezonas sastāva komandā vairs nav jaunā vārtsarga Kristapa Stiģa, aizsargu Māra Jasa un Ruslana Borisenko, un virkne uzbrucēju – Dariusa Lelenasa, Dmitrija Kiriļenko, Pavlo Borisenko, Oļega Koreškova un Genādija Ļepikova.

Līgumi pagarināti ar uzbrucēju Valēriju Fiļimonovu un diviem aizsargiem Edmundu Knikstu un Sergeju Ļouškinu. Liepājā turpinās spēlēt arī divi leģionāri no Krievijas – aizsargs Sergejs Gubins un uzbrucējs Konstantīns Mihailovs. Tāpat komandai pievienojušies vārtsargs Imants Legzda un uzbrucējs Edijs Brahmanis (abi pērn spēlēja ASK/Ogre).

Šobrīd Liepājas metalurga sastāvā līgumi ir trim vārtsargiem – Dmitrijam Žabotinskim, Imantam Legzdam un Mārim Jučeram, septiņiem aizsargiem – Eduardam Ivanovam, Ventam Feldmanim, Edmundam Knikstam, Sergejam Ļouškinam, Sergejam Tjoluškinam, Georgijam Čirkovam un Sergejam Gubinam, un 12 uzbrucējiem – Jurim Ozolam, Valērijam Fiļimonovam, Vladimiram Mamonovam, Andrejam Smirnovam, Dariusam Pliskauskasam, Valērijam Kuļibabam, Mārim Grāvītim, Edijam Brahmanim, Konstantīnam Mihailovam, Sergejam Daņilovam, Gunāram Skvorcovam un Raivim Kurņiginam.

Pagaidām ar „Liepājas metalurgā" uz pārbaudes laiku atrodas aizsargi Aigars Bērziņš (pērn Rīga 2000) un Aleksejs Bihanovs (Latgale), kā arī uzbrucēji Aldis Āboliņš (Rīga 2000), Dovids Kuļevičs (Latgale) un Aleksandrs Gorškovs (Kriļja Sovetov). Komandā tiks pārbaudīti arī vairāki leģionāri, kurus Liepājā gaida ierodamies tuvākajā laikā.

Pirmā pārbaudes spēle Liepājas metalurgam paredzēta 29. jūlijā Jelgavā pret Novopolockas Himik-SKA. Savukārt 1. un 2.augustā liepājnieki samērosies spēkiem ar Žlobinas Metalurg. No 28. līdz 31.augustam komanda piedalīsies turnīrā Baltrkievijas pilsētā Vitebskā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi