Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Lindgrenam un Biningtonam "sausās" spēles NHL mačos

Pie "sausajām" uzvarām Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačos otrdien tika Vašingtonas Capitals vārtsargs Čārlijs Lindgrens un Sentluisas Blues vārtu vīrs Džordans Biningtons.

"Capitals" savā laukumā ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) pieveica čempioni Vegasas "Golden Knights", Lindgrenam aizvadot savu pirmo "sauso" maču šosezon un trešo NHL karjerā. Amerikāņu vārtsargs tika galā ar visiem 35 viesu hokejistu metieniem, ripu savos vārtos neielaižot pirmo reizi kopš 2018.gada 26.februāra, kad palika nepārspēts Monreālas "Canadiens" rindās spēlē pret Filadelfijas "Flyers".

"Capitals" labā vārtus guva Dilans Stroms, Konors Makmaikls un Beks Malenstīns.

Citā spēlē Biningtons atvairīja 30 metienus, palīdzot "Blues" savā laukumā ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) pieveikt Tampabejas "Lightning".

Biningtons nepārspēts palika pirmo reizi šajā sezonā un 13 reizi NHL karjerā.

Divus vārtus mājiniekiem guva Džordans Kairū, bet pa reizei precīzi bija Jakubs Vrana, Kasperi Kapanens un Koltons Pareiko.

Vēl vienā otrdienas mačā pie panākuma papildlaikā tika Dalasas "Stars", kas savā laukumā ar 4:3 (1:1, 1:0, 1:2, 1:0) pieveica Arizonas "Coyotes" vienību.

Mājinieku rindās uzvaras vārtus papildlaika 42.sekundē guva Mets Dušēns, kura kontā arī rezultatīva piespēle. Ar 1+1 izcēlās arī Tailers Segins, bet vēl pa vārtiem guva Esa Lindels un Rope Hincs. Viesu sastāvā precīzi meta Kleitons Kellers, Džeisons Zakers un Losons Krūzs.

Tikmēr zaudējumu savā laukumā otrdien piedzīvoja Monreālas "Canadiens" vienība, kas ar 1:2 (0:0, 1:2, 0:0) piekāpās Kalgari "Flames".

Mājinieku vienīgos vārtus guva Gustavs Lindstrēms, kamēr uzvarētāju sastāvā yar trāpīgiem raidījumiem izcēlās Nazims Kadri un Konors Zerijs.

Jau vēstīts, ka ar rezultatīvu piespēli otrdien izcēlās latviešu aizsargs Uvis Balinskis, palīdzot Floridas "Panthers" viesos ar 5:3 pieveikt Sanhosē "Sharks", kamēr zaudējumus piedzīvoja uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" un vārtsarga Elvja Merzļikina komanda Kolumbusas "Blue Jackets". "Sabres" savā laukumā ar 2:5 (0:3, 1:2, 1:0) atzina Bostonas "Bruins" pārākumu, bet Kolumbusas komanda mājās ar 3:5 (2:1, 0:1, 1:3) piekāpās Pitsburgas "Penguins".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi