Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lipmans: lēmums par treneri jāpieņem pēc rūpīgas analīzes

Pauzi kā Kerčs, domājot par iespējamajām izmaiņām Latvijas hokeja izlases treneru korpusā, nolēmis ieturēt Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

„Treneriem es neko negribu pārmest. Viņi sezonas gaitā sevi apliecināja kā augstas klases speciālisti. Taču jāmeklē risinājums, jo nedrīkstētu atkārtoties situācija, kad treneri ierodas sagatavošanās posma pēdējās dienās.”

Uz jautājumu par Oļega Znaroka līgumsaistībām ar LHF Lipmans atbildēja, ka primārais esot uzdevuma izpilde konkrētajā čempionātā. „Ja uzdevums nav izpildīts, tad līgumu var pārskatīt. Negribu steigties ar secinājumiem. Skaidrs, ka izlase nav izpildījusi izvirzīto uzdevumu, tomēr lēmums jāpieņem pēc rūpīgas analīzes veikšanas.”

Nākamajā sezonā Znaroks ar savu palīgu Hariju Vītoliņu piekrituši vadīt jauno komandu OHK Dinamo, kas izveidota no divām KHL komandām – Maskavas Dinamo un HK MVD. Puslīdz skaidrs, ka Dinamo nākamajā sezonā būs augsti mērķi un amata saglabāšanas gadījumā Latvijas izlasē treneri atkal var ierasties sagatavošanās cikla beigu posmā.

„Jāskatās, kāds nākamajā sezonā būs KHL kalendārs un kādi būs Maskavas Dinamo uzdevumi. Situācija ar valstsvienības gatavošanos pasaules čempionātam bez treneriem mani neapmierina.”

Latvijas hokeja izlasei bija uzdevums iekļūt ceturtdaļfinālā jeb spēcīgāko astoņniekā. Pasaules čempionātā Latvija ieņēma 11.vietu.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi