Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Malkins un Gencels nokārto Bļugera pārstāvētās Penguins vienības uzvaru

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins komanda pirmdien svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

Pitsburgas "Penguins" savā laukumā pārspēja Otavas "Senators" ar 5:2 (2:0, 2:2, 1:0), svinot desmito uzvaru pēdējās 12 cīņās.

Pēc tam, kad pirmajā periodā "pingvīni" iemeta divus bezatbildes vārtus, otrajā viesi divreiz pietuvojās līdz viena "gola" deficītam, taču jau mača 27.minūtē gūtie Jevgeņija Malkina otrie vārti spēlē kļuva par uzvaras vārtiem.

Bļugers uzvarētāju rindās uz ledus pavadīja 17 minūtes un 46 sekundes, no kurām divas ar pusi minūtes viņš spēlēja mazākumā, bet 20 sekundes - vairākumā. Viņš pa vārtiem nemeta, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja 42 procentos iemetienu un sakrāja lietderības koeficientu -1.

Malkins diviem gūtajiem vārtiem pievienoja arī rezultatīvu piespēli, bet NHL Visu zvaigžņu spēlei izvēlētais Džeiks Gencels sakrāja vārtus un divas rezultatīvas piespēles, taču pēc vārtu guvuma pēdējā perioda septītajā minūtē, panākot 5:2, pameta laukumu savainojuma dēļ. Viņš ietriecās gala bortā pēc tam, kad no neērtās puses bija iekarojis "senatoru" vārtus, gūstot savu 200.rezultativitātes punktu līgā. Uzbrucējs paklupa uz viesu aizsarga un laukumu atstāja, turēdams labo roku. Ar 20 vārtiem un 43 rezultativitātes punktiem Gincels šosezon ir bijis rezultatīvākais vienības spēlētājs. Viesu rindās abus vārtus iemeta Niks Pols.

"Penguins" ar 52 punktiem 39 mačos ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet joprojām bez Rūdolfa Balcera spēlējošā "Senators" ar 37 punktiem 40 cīņās ieņem 14.pozīciju.

Pitsburgas hokejisti nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Sanhosē "Sharks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi