Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Mārtiņš Karsums parakstījis līgumu ar Rīgas Dinamo

Rīgas Dinamo hokeja klubs ir panācis vienošanos par NHL kluba Tampa Bay Lighting un Latvijas izlases uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pievienošanos komandai. Hokejists jau ir ieradies Rīgā un parakstījis līgumu līdz sezonas beigām.“Gribēju noslēgt līgumu līdz šis sezonas beigām, un Dinamo tam piekrita,” intervijā Latvijas Televīzijai pavēstīja Karsums.

Līguma projektu viņš saņēmis no Dinamo ģenerālmenedžera Normunda Sējēja, mājās to pārlasījis, parakstījis un pirms dinamieši spēles ar Čeļabinskas Traktor atdevis kluba vadītājam.Pirmo spēli Dinamo rindās Karsums aizvadīs pirmdien, kad Rīgā viesosies Magņitagorskas Metallurg. Paredzams, ka uz ledus viņš dosies ar 29.numuru.

Nākamajā sezonā latviešu uzbrucējs plāno pacīnīties par vietu NHL kluba sastāvā. Tampabejas Lightning uz viņu saglabājis juridiskas tiesības.

Iepriekš medijos izskanēja informācija par to, ka 23 gadus vecais Karsums karjeru turpinās Kontinentālās hokeja līgas klubā HK MVD, ko trenē Latvijas valstsvienības vadītāji Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Taču pats hokejists informēja, ka sarunas starp NHL klubu Tampabejas Lightning un MVD patiešām notikušas, taču pēdējā brīdī pārtrūkušas, jo komandu pārstāvji nav spējuši vienoties par darījumam nosacījumiem.

Šo sezonu Karsums aizvadījis Tampabejas fārmklubā Norfolkas Admirals, kura sastāvā 36 spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles.

Pagājušajā sezonā Bostonas Bruins un Tampabejas Lightning sastāvā Mārtiņš aizvadīja 24 spēles un savāca piecus rezultativitātes punktus (1+4).

Karsums ir iekļauts Latvijas hokeja valstsvienības sastāvā Vankūveras ziemas olimpisko spēļu turnīram.

(papildinātas pirmās trīs rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi