Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Masaļskim sausā uzvara KHL spēlē pret Vitjaz, Daugaviņam 1+1 Torpedo panākumā

Latvijas hokeja vārtsargs Edgars Masaļskis trešdien palika nepārspēts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot savai pārstāvētajai komandai Toljati_ Lada, _kurai pie stūres ir Latvijas speciālists Artis Ābols, izcīnīt uzvaru.

Lada ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) viesos pieveica Podoļskas Vitajz, bet Masaļskis Toljati vienības vārtos atvairīja 31 pretinieku raidījumu uz latvieša sargātajiem vārtiem.

Pirmajās divās trešdaļās komandas vārtus neguva, bet tad trešā perioda sākumā Igors Magogins atklāja mača rezultātu, bet pēdējā minūtē Georgijs Belousovs raidīja ripu jau tukšos vārtos.

Tikmēr latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, palīdzot savai pārstāvētajai komandai Ņižņijnovgorodas Torpedo, ko trenē latviešu speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, izcīnīt uzvaru.

Torpedo savā laukumā ar 3:1 (3:0, 0:0, 0:1) pārspēja Čerepovecas Severstaļ.

Daugaviņš asistēja komandas otro vārtu guvumā, kad pirmā perioda vidū Artjoms Aļjaevs panāca 2:0. Pēc nepilnām trim minūtēm arī latvietis pārspēja pretinieku komandas vārtsargu un panāca jau trīs vārtu pārsvaru.

Lai gan trešajā spēles periodā viesi vienus vārtus atguva, tomēr uzvaru ar 3:1 izcīnīja Torpedo.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 53 sekundes, izdarot divus metienus par vārtiem. Tāpat viņš uzvarēja vienā no pieciem iemetieniem un izprovocēja vienu pārkāpumu.

Šosezon Daugaviņš, pārstāvot Maskavas Dinamo un Torpedo komandas, aizvadījis 32 spēles, kuru laikā guvis desmit vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles.

Turpretī zaudējumu trešdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas Dinamo, ko vada vēl viens Latvijas speciālists Harijs Vītoliņš. Dinamo bez latvieša sastāvā ar 0:2 (0:1, 0:1, 0:0) savā laukumā piekāpās Kazaņas Ak Bars.

Karsums nav piedalījies jau piecos Dinamo mačos pēc kārtas. Latvijas uzbrucējs šosezon 34 aizvadītajās spēlēs guvis desmit vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr ar vārtu guvumu čempiones Sanktpēterburgas SKA rindās trešdien debitēja pērnās sezonas KHL rezultatīvākais spēlētājs Stīvs Mozess, kurš ar klubu svētdien panāca vienošanos uz vienu sezonu.

SKA savā laukumā ar 5:3 (2:1, 0:2, 3:0) pārspēja Ufas Salavat Julajev, bet Mozess izcēlās spēles pēdējā minūtē, kad raidīja ripu jau tukšos viesu komandas vārtos.

Tāpat pie panākuma trešdien tika līgas līdervienības Maskavas CSKA, kas viesos ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pārspēja Baltkrievijas klubu Minskas Dinamo, pie kura svētdien viesosies KHL Latvijas komanda Rīgas Dinamo. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Baltkrievijas naturalizētais kanādietis Džefs Plets.

KHL Rietumu konferencē un visā līgā līdere ar 84 punktiem 39 mačos ir Maskavas CSKA komanda, bet tai konferencē ar 70 punktiem seko Somijas klubs Helsinku Jokerit.

Otrais lielākais punktu skaits gan ir Jaroslavļas Lokomotiv komandai, kas tikusi pie 77 punktiem, tomēr tā ir aiz Jokerit hokejistiem, kuriem otro vietu dod divīzijas līderpozīcija. Vēl ceturtā ar 70 punktiem ir Torpedo vienība, bet septītā ar 65 punktiem ir Maskavas Dinamo.

Savukārt Rīgas Dinamo ar 38 spēlēs izcīnītiem 47 punktiem Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz 12.vietu, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par deviņiem punktiem.

Austrumu konferencē līdere ar 73 punktiem 39 spēlēs ir Sibirj, bet no tās par trim punktiem atpaliek Omskas Avangard.

Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas Admiral komanda ar 62 punktiem atrodama sestajā pozīcijā, bet Lada ar 47 punktiem ir 12.vietā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi