Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Masaļskis nesteidz norakstīt Dinamo izredzes uz vietu KHL izslēgšanas turnīrā

Lai arī Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā pēc pieticīga sezonas sākuma ir pēdējā vietā Rietumu konferencē, izredzes uz vietu izslēgšanas turnīrā ir krietni pāragri norakstīt, uzskata komandas vārtsargs Edgars Masaļskis.

"Noteikti neesam metuši plinti krūmos, un tikšana izslēgšanas spēlēs joprojām ir ļoti reāla. Jācīnās katrā spēlē līdz galam, un gan jau punkti tad arī atnāks," agentūrai BNS teica Masaļskis. No līdz šim aizvadītajām spēlēm "Dinamo" jāņem līdzi pozitīvā pieredze un jāliek tā lietā nākamajās cīņās - tad panākumi neizpalikšot.

Masaļskis nenoliedz, ka labprāt "Dinamo" vārtos stātos biežāk un gūtu lielāku spēļu praksi, tomēr viņš saprotoši vērtē šībrīža situāciju, kad rīdzinieku galvenais treneris Jūliuss Šuplers vairāk paļaujas uz Martinu Pruseku. "Tāda situācija šobrīd ir izveidojusies, un daudz kas nav atkarīgs no manis," sprieda Masaļskis. Viņš jūtas labā fiziskā formā, taču spēles prakses trūkums tomēr nedaudz liekot sevi manīt.

Masaļskis cer uz lielāku prognozējamību "Dinamo" vārtsargu izvēlē un mazāku "raustīšanu". "Tad stāvi, tad nestāvi, tad stāvi vienu periodu, tad 10 minūtes spēlē... Tas ir diezgan smagi, un ir grūti gatavoties," paskaidroja vārtu vīrs.

Pēc nedaudz vairāk kā 100 dienām gaidāmās olimpiskās spēles un Latvijas valstsvienības starts Vankūverā "Dinamo" hokejistiem pagaidām nav aktualitāšu priekšplānā. Laiks pievērsties izlasei "Dinamo" hokejistiem būs īsu brīdi pirms olimpiskā starta, jo pārtraukums KHL čempionātā iestāsies tikai piecas dienas pirms Vankūveras olimpisko spēļu atklāšanas.

"Zinām, ka būs olimpiskās spēles un psiholoģiski tam gatavojavies, bet galvenais šobrīd ir "Dinamo"," teica Masaļskis. Viņš cer līdz olimpiskā turnīra sākumam labāk iespēlēties, kas ļautu drošāk un stabilāk justies valstsvienības vārtos.

Pēdējās deviņās spēlēs "Dinamo" hokejisti ir guvuši tikai vienu uzvaru, bet nākamajā cīņā uzlabot situāciju turnīra tabulā rīdziniekiem nebūs viegli, jo piektdien "Arēnā Rīga" viesosies Rietumu konferences līdervienība Sanktpēterburgas SKA. Līdz šim aizvadītajās 19 KHL spēlēs Rīgas "Dinamo" rēķinā ir piecas uzvaras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi