Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Masaļskis un Karsums starp pasaules čempionāta statistikas līderiem

Latvijas izlases labākajam spēlētājam mačā ar Šveici Edgaram Masaļskim pēc četrām aizvadītām spēlēm ir ceturtā labākā statistika starp pasaules čempionāta vārtsargiem, liecina organizatoru oficiālā informācija.

Masaļskis četros mačos ir atvairījis 94,93 procentus metienu, vidēji spēlē ielaižot 1,68 ripas. Labāki rādītāji ir tikai kanādietim Krisam Meisonam (98,36%), francūzim Fabrisam Lanrī (97,26%) un baltkrievam Andrejam Mezinam (95,79%), taču šī trijotne ir aizvadījusi mazāk spēļu.

Četros mačos pa Masaļska vārtiem ir izdarīti 138 metieni, tāpēc viņam bijusi lielākā slodze starp visiem vārtsargiem.

Pēc spēles ar Šveici visvairāk soda minūšu nopelnījušo spēlētāju saraksta pirmajā vietā palicis Mārtiņš Karsums, kuram ir 27 soda minūtes, par divām vairāk nekā kanādietim Skotijam Apšolam. Savukārt komandu vērtējumā Latvija pēc soda minūšu skaita (71) ir otrā, zaudējot tikai kanādiešiem, kuri ir sapelnījuši 81 soda minūti.

Rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs pēc četriem mačiem ir Aleksandrs Ņiživijs, kuram kopējā statistikā ieskaitīti divi realizētie pēcspēles metieni, kas Latvijai nodrošināja uzvaras mačos pret Zviedriju un Šveici. Viņam ir arī divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt no spēles labākie punktu vācēji ir Mārtiņš Cipulis ar diviem gūtiem vārtiem un piespēli, un Herberts Vasiļjevs, kam ir vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvākais spēlētājs pēc ceturtdienas spēlēm ar četriem vārtiem un septiņām piespēlēm un 11 punktiem ir Martins Sanluī no Kanādas. Viņam seko Iļja Kovaļčuks no Krievijas, kurš iemetis trīs vārtus un atdevis sešas piespēles.

Latvijas izlase ir septītā pēc metienu precizitātes, devītā - skaitliskā vairākuma realizācijā, ceturtā - skaitliskā mazākuma izturēšanā. Pēc spēļu apmeklētības Latvija ieņem septīto vietu. Vidēji katru Oļega Znaroka vadītās komandas spēli noskatījušies 6826 skatītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi