Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Maskavas Dinamo gūst divus vārtus pēdējās sekundēs un nonāk soļa attālumā no Gagarina kausa fināla

Fantastisku atspēlēšanos otrdien Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences fināla trešajā mačā paveica pašreizējā čempione Maskavas Dinamo, kas ar 4:2 trešo reizi uzveica Sanktpēterburgas SKA. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 3:0 maskaviešu labā.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Dinamo otrā perioda vidū zaudēja divus vārtus, pirmo reizi šajā sērijā nonākot iedzinējos - izcēlās SKA rezultatīvākie uzbrucēji Viktors Tihonovs un Tonijs Mortensons. Maskavieši nebūt nedomāja padoties, vienu ripu atgūstot jau 3.perioda 16.sekundē (Dominiks Graņāks), bet Aleksejs Cvetkovs mača 49.minūtē panāca jau 2:2.

Šķita, ka pamatlaiks noslēgsies neizšķirti un viss izšķirsies papildlaikā, tomēr pēdējo sekunžu notikumi aizritēja Dinamo labā. Vispirms Konstantīns Kasjančuks septiņas sekundes pirms mača beigām no pašas vārtu priekšas panāca 3:2, bet pēdējā sekundē Jurijs Babenko raidīja ripu jau tukšajos SKA vārtos - 4:2 un pārliecinošs 3:0 sērijā. Maskaviešu vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko atvairīja 27 no 29 SKA metieniem.

Arī pērn komandas play-off tikās šajā pašā stadijā un toreiz ar 4:0 pārāki bija nākamie čempioni Dinamo. Sērijas ceturtā spēle notiks trešdien Maskavā - uzvara tajā vietu finālā otro gadu pēc kārtas dos Dinamo, bet SKA panākums vēl pagarinās šo dueli. 

Trešdien turpināsies arī Austrumu konferences finālsērija, kurā pēc divām spēlēm ar 2:0 vadībā pret Čeļabinskas Traktor atrodas Laura dārziņa pārstāvētā Kazaņas Ak Bars vienība. Latvietis gan pēdējās septiņās izslēgšanas spēlēs palicis Ak Bars rezervē. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi