Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Merzļikina pārstāvētā Blue Jackets viesos uzvar spēcīgo Toronto komandu

Latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina Merzļikina pārstāvētais NHL klubs Kolumbusas Blue Jackets pirmdien viesos ar 4:3 (2:2, 0:1, 1:0, 1:0) papildlaikā apspēlēja Toronto Maple Leafs.

Vārtiem bagātajā pirmajā periodā Kolumbusa pēc Railija Neša un Pjēra Luka Dibuā vārtiem ātri panāca 2:0, turklāt tobrīd vēl nebija spēlētas pat sešas minūtes. Tomēr Frederiks Andersens palika Toronto vārtos, komandai gūstot trīs vārtus pēc kārtas un otrā perioda izskaņā jau esot priekšā ar 3:2.

Kolumbusa trešā perioda vidū panāca neizšķirtu, bet papildlaikā viesiem uzvaru nodrošināja zviedrs Gustavs Nīkvists.

 

Teicami Blue Jackets vārtos darbojās soms Jūnass Korpisalo, kurš tika galā ar 28 mājinieku raidījumiem. Merzļikins, kurš debijas sezonā pagaidām piedalījies divos mačos, abos zaudējot, šoreiz palika rezervē.

Blue Jackets punktus bija guvusi arī vairākas iepriekšējās spēlēs, šobrīd ar 10 punktiem deviņos mačos pakāpjoties uz 9. vietu Austrumu konferencē. Līderos ar 15 punktiem ir Zemgus Girgensons un Bufalo Sabres, bet 12 punkti un 4. vieta Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas Penguins. Tikmēr Otavas Senators bez savainotā Rūdolfa Balcera iekrājuši vienu uzvaru un trīs punktus astoņos mačos, ieņemot pēdējo, 16. vietu.

Vēl vienā aizraujošā mačā Stenlija kausa īpašnieki Sentluisas Blues savā laukumā ar 3:1 apspēlēja līgas līderus Kolorado Avalanche, kuri pirmo reizi sezonā palika bez punktiem. Vladimirs Tarasenko piedalījos visos Blues vārtu guvumos (1+2), bet Džordans Binningtons atvairīja 17 Avalanche metienus.

Tāpat pirmo uzvaru savā laukumā šosezon izcīnīja Dalasas Stars, kas ar 2:1 pārspēja Senators. Stars kopā izdarīja iespaidīgus 44 metienus, pa vārtiem gūstot abos pirmajos periodos.

Tikmēr Filadelfijas Flyers savā laukumā ar 6:2 pārspēja līdz šim veiksmīgi spēlējošo Vegasas Golden Knights komandu. Jau pēc diviem periodiem tablo vēstīja 5:0 laukuma saimnieku labā, pēdējās 20 minūtēs komandām kopā gūstot vēl trīs vārtus. Uzvarētājiem ar 2+1 izcēlās austrietis Mihaēls Rafls, bet Braiens Eliots atvairīja 33 viesu metienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi