Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Merzļikinam un Girgensonam zaudējumi NHL cīņās

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē atvairīja 30 pretinieku izdarītos metienus, tomēr ar to nebija gana, lai palīdzētu savai komandai Kolumbusas Blue Jackets izcīnīt uzvaru. Tāpat zaudējumu piedzīvoja Bufalo Sabres un Zemgus Girgensons.

Blue Jackets viesos ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) piekāpās Sanhosē Sharks.

Merzļikins zaudējušās komandas vārtos aizvadīja visu spēli, tiekot galā ar 30 no 33 metieniem, kopumā atvairot 90,9% raidījumu.

Latvietis pirmo reizi kapitulēja otrā perioda otrajā minūtē, kad Sharks veica vairākas lieliskas piespēles, pēc kurām ripa nonāca iepretim tukšiem vārtiem, Kevinam Labankam atklājot rezultātu. 12 minūtes vēlāk Džo Torntons realizēja skaitlisko vairākumu, bet Sonijs Milano nepilnas divas minūtes līdz trešdaļas beigām atgrieza cerības viesiem. Sanhosē komandai Merzļikinu vēl vienu reizi, kas arī bija pēdējā, izdevās pārspēt trešā perioda sākumā, kad Brents Bērnss bija pirmais pie atsistās ripas, to raidot tukšos vārtos.

Blue Jackets spēles izskaņā nomainīja Merzļikinu pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas cerēto rezultātu nedeva.

Šim mačam pieteikts arī bija Matīss Kivlenieks, kurš gan dueli noraudzījās no malas.

Abas komandas iepriekš jau tikās 4.janvārī, taču arī šajā spēlē tika piedzīvots zaudējums, Merzļikinam kapitulējot trīs reizes. Pēdējās sešās spēlēs Merzļikins komandai palīdzējis izcīnīt četrus panākumus.

Nākamā spēle Kolumbusas vienība aizvadīs sestdien pret Vegasas Golden Knights.

Blue Jackets ar 50 punktiem 45 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, par diviem punktiem atpaliekot no "play-off" zonas.

Tikmēr Bufalo Sabres ar latvieti Zemgu Girgensonu sastāvā ceturtdien piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu pret pašreizējo čempioni Sentluisas Blues.

Sabres viesos ar 1:5 (0:2, 1:1, 0:2) piekāpās Sentluisas Blues.

Girgensons laukumā pavadīja 11 minūtes un 37 sekundes, no tām pusminūti nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs pielietoja četrus spēka paņēmienus un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Mājinieki spēles rezultātu atklāja piektajā minūtē, Robertam Tomasam ar precīzu metienu noslēdzot Blues uzbrukumu. Deviņas minūtes vēlāk Tailers Bozaks pārsvaru dubultoja, bet Sabres šajā periodā savu atbildi nesniedza. Otrās trešdaļas piektajā minūtē solo gājienu Blues aizsardzības zonā veica kapteinis Džeks Aikels, īsi pēc tam ar spēcīgu metienu panākot 1:2.

Sešas minūtes vēlāk Deivids Perons atgrieza divu vārtu pārsvaru, bet trešajā periodā Aleksandra Stīna diviem gūtajiem vārtiem, Sabres pretargumentus neatrada, piedzīvojot zaudējumu ar 1:5.

Nākamā spēlē Sabres paredzēta sestdien pret Vankūveras Canucks.

Bufalo vienība ar 45 punktiem 44 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi