Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Merzļikins no soliņa vēro Kolumbusas zaudējumu Coyotes

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Filadelfijas Flyers otrdien regulārā čempionāta spēlē guva sešus vārtus, sekmējot jau piekto panākumu pēc kārtas, kamēr Elvis Merzļikins palika Kolumbusas Blue Jackets rezervē.

"Flyers" mājās ar 6:1 (0:0, 1:0, 5:1) uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Ar trim rezultatīvām piespēlēm "Flyers" komandā izcēlās Filips Maiers, bet Šeins Gostisbērs un Trevis Konecnijs pievienoja vārtus un vienu piespēli. Vienīgos Toronto komandas vārtus guva Treviss Dermonts.

Mača rezultātu otrā perioda devītajā minūtē atklāja Skots Lotons, kurš vārtu priekš bija pirmais pie partnera mestās ripas. Toronto vienībai trešā perioda devītajā minūtē rezultātu izdevās izlīdzināt, bet Klods Žirū minūti vēlāk atjaunoja pārsvaru. Spēles liktenis lielā mērā tika izšķirts trešdaļas 16. un 18.minūtē, kad mājinieki guva vēl divus vārtus, bet spēle noslēdzās ar sešiem precīziem raidījumiem "Flyers" izpildījumā.

Savukārt "Blue Jackets" savā laukumā ar 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) piekāpās Arizonas "Coyotes". Uzvarētājiem vārtus un divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Karls Soderberjs, bet Kolumbusas klubā precīzi meta Aleksandrs Teksiers un Dīns Kukans, kuram tas bija pirmais vārtu guvums karjerā.

Citā spēlē Minesotas "Wild" viesos ar 4:2 (0:2, 2:0, 2:0) uzvarēja Floridas "Panthers", kā rezultātā vismaz vienu punktu izdevies iegūt jau desmit dueļos pēc kārtas. "Wild" komandā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džeisons Zakers, bet pretējā laukuma pusē šādu pašu statistiku iekrāj Džonatans Huberdo.

Tikmēr Monreālas "Canadiens" mājās ar 4:2 (1:0, 1:0, 2:2) uzvarēja Ņujorkas "Islanders", svinot pirmo panākumu pēdējās deviņās spēlēs. Vārtus un rezultatīvu piespēli "Canadiens" rindās nopelnīja Šea Vēbers, Brendans Galagers un Filips Dano. "Islanders" rindās pa vārtiem guva Metjū Barzals un Skots Meifīlds.

Citviet Vegasas "Golden Knights" viesos ar 4:3 (0:1, 1:1, 3:1) uzvarēja Ņūdžersijas "Devils". Trīs rezultatīvas piespēles Vegasas komandā iekrāja Alekss Taks, bet par vienu mazāk nopelnīja Railijs Smits. "Devils" komandā ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Kails Palmieri (1+1) un Deimons Seversons (0+2). 

Pie panākuma tika arī Tampabejas "Lightning", kas viesos ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja Nešvilas "Predators", izcīnot pirmo panākumu pēdējās četrās spēlēs. Ar diviem rezultativitātes punktiem Tampabejas komandā izcēlās Ņikita Kučerovs (1+1) un Stīvens Stemkoss (0+2), bet pretējā laukuma pusē Kails Turiss guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja.

Visbeidzot Vašingtonas "Capitals" viesos ar 5:2 (3:1, 2:0, 0:1) uzvarēja Sanhosē "Sharks", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas. Džons Karlsons uzvarētāju labā atzīmējās ar vieniem vārtiem un divreiz vairāk rezultatīvām piespēlēm, bet ar diviem punktiem izcēlās Jakubs Vrāna (2+0), Gārnets Hetavejs (2+0) un Niks Dauds (0+2). "Sharks" komandā vārtus iemeta Evanders Keins un Melkers Karlsons.

Trešdien laukumā dosies arī Teodors Bļugers un Pitsburgas "Penguins", kas tiksies čempionvienību Sentluisas "Blues".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi