Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Minskas Dinamo pastiprinās ar Somijas izlases uzbrucēju Hivenenu

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Minskas Dinamo nule kā pastiprinājuši sastāvu ar Somijas valstsvienības uzbrucēju Hanesu Hivenenu, vēstī Baltkrievijas izdevums Pressball. Hivenens šo sezonu uzsāka Zviedrijas elites līgas Sodertalje vienībā. Tiklīdz baltkrievi viņam piedāvājuši uzspēlēt KHL, somu hokejists pārtraucis sadarbību ar Sodertalje vienību un ieradies Minskā.

33 gadus vecais hokejists pēdējās sezonās regulāri iekļauts Somijas valstsvienības sastāvā. Šogad viņš Somijas izlases rindās kļuva par pasaules čempionāta bronzas medaļnieku.Karjeras laikā Oulu dzimušais hokejists ir spēlējis lielākoties Somijā un Zviedrijā, taču viņam ir arī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) pieredze. Hivenens tika draftēts NHL 1999.gada draftā ar kopējo 257.numuru. NHL viņš ir aizvadījis 42 spēles, guvis četrus vārtus un izdarījis piecas piespēles. 67 spēles viņš nospēlēja Amerikas Hokeja līgā, kur sakrāja 42 (24+18) punktus.Minskas komanda ir Rīgas Dinamo hokejistu nākamie pretinieki. Spēle notiks piektdien Minskā. Pressball vēstī, ka hokejists debitēs jaunajā komandā tieši piektdien gaidāmajā spēlē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi