Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Nedēļas nogalē notiks Rīgas Dinamo sezonas atklāšanas svētki

Svētdien, 25. augustā no plkst. 12 līdz 17 pie Arēnas Rīga notiks Rīgas Dinamo jaunās sezonas atklāšanas svētku pasākums. Plkst. 12.30 no Centrālās dzelzceļa stacijas, par godu jaunajai sezonai, sāksies parāde uz sezonas atklāšanas pasākuma vietu Arēna Rīga, kurā piedalīsies visi komandas spēlētāji un treneri, vēsta vienība. 

Dinamo jaunās sezonas atklāšanas pasākums būs domāts visai ģimenei - tā ietvaros notiks iepazīstināšana ar komandas nākamās sezonas sastāvu, līdzjutējiem būs iespēja klātienē tikties un aprunāties ar hokejistiem, treneriem un kluba vadību, darbosies tirdziņš un dažādi ēdināšanas uzņēmumi, uz lielās skatuves uzstāsies populāri Latvijas mūziķi (Latvian Blues Band, Dzelzs Vilks, Musiqq, Pērkons), būs pieejamas arī dažādas atrakcijas un izklaides, kā arī konkursos varēs laimēt ar klubu saistītas balvas. No plkst.16 līdz 17 līdzjutēji Arēnā Rīga varēs vērot komandas atklāto treniņu, bet pēc tā beigām tiks veidota hokejistu un līdzjutēju kopbilde uz ledus. Ieeja pasākumā bez maksas. 

Plkst. 12.30 no Centrālās dzelzceļa stacijas laukuma sāksies parāde par godu Dinamo 2013./2014. gada hokeja sezonas atklāšanai, jo lielā hokeja sezona Latvijā sākas ar Latvijas Dzelzceļa kausa turnīru, tādēļ viens no Dinamo lielākajiem atbalstītājiem VAS Latvijas Dzelzceļš dos savu svētību un spēku komandai. Parādē piedalīsies visi komandas spēlētāji un treneri, fanu kluba dalībnieki, kā arī daži laimīgie, kuri iespēju piedalīties parādē būs laimējuši konkursos. Parādi  nodrošinās moto klubs Vēja brāļu ordenis.

Sezonas atklāšanas svētku programma:

Pie Arēnas Rīga no plkst.12–17 Bērnu laukums (atrakcijas, konkursi, radošās darbnīcas), LGK atrakcijas, Pasaku nams, gaisa balons, lielā Rīgas Dinamo līdzjutēju karoga veidošana ar novēlējumiem komandai šajā sezonā J. Anmaņa vadībā, Labdarības stūrītis – iespēja atbalstīt akcijas „Saulainas dienas” un „Skola sauc”, veiklības sacensības un konkursi lieliem un maziem ar sportiskām aktivitātēm (balvās biļetes LDZ kausa spēlēm, atribūtika. 

Darbosies Arēnas Rīga kases (iespējams iegādāties sezonas abonementus un biļetes uz LDZ kausa spēlēm, pieteikties Dinamo bērnu klubiņā) un komandas partneru stendi ar interesantām aktivitātēm (Il Patio piedāvās bērniem picu cepšanas radošo darbnīcu, auto zonā oficiālais Dinamo sezonas auto nodrošinātājs „Forum auto” iepazīstinās ar KIA automašinām, Sportland ar jauno Nike modeļu kolekciju, PTA ar īpašo piedāvājumu Dinamofana cena). Darbosies tirdziņš ar amatnieku darinājumiem, skaistumlietām un ēdamlietām. 

No plkst. 13 - motorizētās kolonnas sagaidīšana un komandas prezentācija uz lielās skatuves (piedaloties grupām Latvian Blues Band un Dzelzs vilks un Musiqq) un oficiālās uzrunas.
No plkst. 14– 15 komandas dosies pie līdzjutējiem – intervijas , foto un parakstu sesijas atsevišķās zonās.
No plkst. 15– grupa Pērkons dārd pie Arēnas Rīga
No plkst. 15.30 - iespēja apskatīt konkrētu sēdvietu Arēnā Rīga un konkursu uzvarētāju apbalvošana.
No plkst. 16–17 – Komandas treniņš uz ledus.
Plkst. 17 (pēc treniņa) – komandas kopbilde ar līdzjutējiem uz ledus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi